Actorul care l-a salvat pe Willy în 1993, arestat pentru că și-a agresat iubita

Actorul care l-a salvat pe Willy în 1993, arestat pentru că și-a agresat iubita
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Octombrie 2018
Data actualizare: 19 Octombrie 2018
Actorul Jason James Richter, care în 1993 juca rolul copilului-problemă din filmul Free Willy (Salvați-l pe Willy), are necazuri și în viața de zi cu zi.

Jason Richter (38 de ani) a fost arestat la începutul acestei săptămâni la reședința sa de lângă Los Angeles. Actorul a fost ridicat de acasă și închis în arest pentru două nopți sub acuzația de violență domestică, scrie TMZ. Cea care a alertat poliția este iubita lui, care s-a plâns că Jason a devenit violent după ce a suspectat-o de infidelitate. Conform sursei citate, actorul și-a acuzat iubita că are o relație extraconjugală cu un coleg de muncă.

De teama lui, femeia s-a retras la ea în dormitor, însă actorul a spart ușa și a târât-o în sufragerie, unde i-a cerut socoteală. Patru ore mai târziu, tânăra agresată a depus plângere la poliție, care l-a ridicat pe Jason de acasă. Actorul a fost eliberat imediat ce a plătit cauțiunea de 20.000 de dolari, însă după ce a petrecut 48 de ore în arest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#throwback #mondaymotivation Hiking valley of Fire. #2018

A post shared by Jason????Richter (@jason_james_richter) on


În anii '90 s-a luptat să-l salveze pe Willy

Jason James Richter a debutat ca actor în 1993, în pelicula Free Willy (Salvați-l pe Willy). În rolul puștiului Jesse, Jason este eroul peliculei care urmărește relația neobișnuită dintre un băiat de 13 ani și o balenă ucigașă, într-un parc de distracții. Băiatul își va concentra toată energia pentru a-l elibera pe Willy, care era pe punctul de a fi ucis de adminstratorii parcului pentru a încasa asigurarea sa de viață.

Cu acest rol, Jason Richter a câștigat premiul pentru cel mai tânăr actor într-un rol principal și a fost nominalizat la încă două premii MTV. A mai jucat și în părțile a doua și a treia ale filmului, însă acestea nu s-au bucurat de același succes.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies