Actorul Charles Dance, scene fierbinți în mare cu iubita tinerică

Actorul Charles Dance, scene fierbinți în mare cu iubita tinerică
Charles Dance (73 de ani) are priză la femei tinere. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Septembrie 2020
Data actualizare: 04 Septembrie 2020
„Mâna Regelui” a ales bine. Actorul Charles Dance este într-o formă de invidiat, lucru apreciat și de iubita lui, care e cu zeci de ani mai tânără decât el.

Cum să nu invidiezi un bărbat ca Charles Dance? Actorul englez, care a jucat rolul Tywin Lannister în serialul Urzeala tronurilor, e într-o formă de zile mari la Festivalul de Film de la Veneția. Starul în vârstă de 73 de ani a venit însoțit de o femeie misterioasă, cu care a fost surprins în momente tandre, în mare.

Cei doi au făcut plajă și s-au scăldat în Marea Adriatică, unde au oferit lumii o sumedenie de momente de tandrețe. S-au sărutat cu foc, fără să știe că sunt fotografiați, după care s-au întors la hotelul în care sunt cazați. Charles Dance a venit la Festivalul de Film de la Veneția cu noul film în care joacă. The Book of Vision va avea premiera de gală la festivalul italian.


FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Deocamdată, nimeni nu știe cine este femeia cu care actorul este în tandrețuri, însă se vede că e cu câteva zeci de ani mai tânără decât el.

Charles Dance a fost căsătorit vreme de 33 de ani cu Joanna Haythorn, însă a divorțat de soția lui în 2004. Un bărbat cu magnet la femei, Charles Dance s-a iubit și cu actrița Sophia Myles, care e cu 30 de ani mai tânără decât el. 

În 2012, actorul s-a despărțit de Eleanor Boorman, o femeie cu care s-a logodit, la câteva luni după ce aceasta a născut primul lor copil, o fetiță.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Selly trimite o scrisoare prim-ministrului - Trending Review cu Daragiu - Episodul 36
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies