Actorul indian Ranveer Singh, batjocorit în mediul online după ce a pozat nud

Actorul indian Ranveer Singh, batjocorit în mediul online după ce a pozat nud
Ranveer Singh, pus la zid de bărbații din țara sa. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Ranveer Singh, Bollywood, nud,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Iulie 2022
Data actualizare: 27 Iulie 2022
Actorul Ranveer Singh, considerat „ultimul superstar de la Bollywood”, s-a lovit de un puternic val de critici după ce a apărut gol într-o revistă. Actorul de 37 de ani a ajuns subiect de bârfă în rândul femeilor și bărbaților din țara natală, extrem de conservatori când vine vorba de expunerea la nuditate.

Pot fi gol în fața a o mie de oameni... Doar că devin incomozi”, spunea Ranveer Singh recent, într-un interviu acordat revistei Paper. Însă, actorul a stârnit mai mult decât disconfort când a și pozat fără haine în aceeași revistă, câteva săptămâni mai târziu.

Rețelele sociale s-au umplut de meme-uri, glume și comentarii acide pe seama „masculinității” sale, care denigrează bărbații din India. Mai mult, poliția a înregistrat mai multe plângeri pe numele lui, pe motiv că „rănește sentimentele femeilor”, scrie BBC.

Conform revistei Paper, „Bollywood nu a mai avut până acum un star precum Ranveer Singh”. Extrem de popular în țara sa, actorul a provocat toate stereotipurile masculinității din tradiționala societate indiană. Cu toate acestea, a reușit să evite controversele. Până acum.


Numai tu poți scoate asta”, a comentat un bărbat care îi urmărește contul de socializare, nemulțumit de ședința foto.

Există un argument puternic pentru moartea superstarului din industria spectacolului, dar Singh este cel mai apropiat lucru pe care îl avem de unul din această generație. S-ar putea chiar să fie ultimul de acest fel”, concluzionează Paper, care l-a numit „ultimul superstar de la Bollywood”.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies