Actorul Jonathan Taylor Thomas, fotografiat pentru prima oară în ultimii 8 ani

Actorul Jonathan Taylor Thomas, fotografiat pentru prima oară în ultimii 8 ani
Jonathan Taylor Thomas. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Iulie 2021
Data actualizare: 02 Iulie 2021
Unul dintre copiii-minune ai cinematografiei, Jonathan Taylor Thomas, a renunțat la filme în 2005 pentru a duce o viață anonimă. Actorul a fost fotografiat pentru prima oară în ultimii 8 ani.

Jonathan Taylor Thomas e cunoscut pentru rolurile din seria Home Improvement și filmele The Lion King, Pinocchio și Aventurile lui Pinocchio de la jumătatea anilor ’90.

Actorul s-a retras din cinematografie și din televiziune în 2005, deși a avut câteva apariții trecătoare în seria Last Man Standing, în anii 2013 și 2015. În public nu a mai fost văzut de aproape 8 ani și doar apropiații săi mai știau ce face.

La jumătate acestei luni, Jonathan Taylor Thomas a fost surprins de paparazzi, întâmplător, plimbându-și câinii la Hollywood.

FOTO: Getty/Profimediaimages.ro

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Îmbrăcat casual, cu șapcă pe cap, ochelari de soare și cu masca de protecție sub bărbie, actorul de 39 de ani butona telefonul mobil în timp ce patrupedele își făceau plimbarea nelipsită.

Starul anilor ‘90 a dezvăluit într-un interviu mai vechi că a avut mari dificultăți în a se adapta vieții agitate de la Hollywood. Acesta este și motivul pentru care a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. 

Am făcut treaba asta de la 8 ani, fără încetare. Voiam să merg la școală, să călătoresc și să am o pauză. Să stau într-o bibliotecă mare plină de cărți și elevi, asta era chiar cool. A fost o experiență nouă pentru mine”, a declarat actorul pentru Us Weekly.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies