Actorul Owen Wilson refuză să își vadă fiica. Care e motivul

09 Noiembrie 2018, 13:21

Actorul Owen Wilson refuză să își vadă fiica. Care e motivul
Actorul Owen Wilson refuză să își vadă fiica nou-născută. 

Dacă pentru Robert (7 ani) și Finn (4 ani) e un tată exemplar, nu același lucru se poate spune despre relația pe care o are cu noul lui copil, Lyla. 

Owen a devenit tată pentru a treia oară, însă refuză să își vadă fiica. Fetița a fost adusă pe lume fosta sa parteneră, Varunie Vongsvirates, care a și publicat pe Instagram câteva fotografii cu micuța, pentru a le arăta fanilor asemănarea dintre aceasta și tatăl ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Em meio à polêmica com teste de paternidade, a mãe da filha de Owen Wilson divulgou a primeira foto da filha do ator! Através de seu Instagram, Varunie Vongsvirates apresentou a menina e, na legenda do registro, escreveu: “Minha doce pequena princesa”. Segundo site norte-americano, Wilson decidiu não comentar sobre o nascimento da primeira filha. Eita! No @portalestrelando, confira as primeiras fotos dos filhos de alguns famosos, o link está na bio! (????: @varunie )⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #owenwilson#varunievongsvirates #filha #instagram #paternidade #teste #polemica #estrelando #estrelandocelebridades

A post shared by Portal Estrelando (@portalestrelando) on

Presa mai scrie că Lyla s-a născut luna trecută și că actorul le-ar fi spus apropiaților că pur și simplu nu dorește să o vadă pe micuță. 

US Magazine notează că Varunie Vongsvirates și Wilson au avut o relație timp de cinci ani. Actorul a făcut chiar și un test de paternitate pentru a se asigura că micuța Lyla e copilul lui.

Reprezentanți ai actorului au declarat că e vorba de o chestiune privată și că actorul nu dorește să facă niciun comentariu pe marginea acestui subiect.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO