Actorul Tim Robbins, divorț neașteptat de românca Grațiela Brâncuși. Cei doi se căsătoriseră în secret

Actorul Tim Robbins, divorț neașteptat de românca Grațiela Brâncuși. Cei doi se căsătoriseră în secret
Tim Robbins și Grațiela Brâncuși la o lansare de film. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Ianuarie 2021
Data actualizare: 28 Ianuarie 2021
Nimeni nu știa să sunt căsătoriți, însă acum s-a aflat că divorțează. Actorul Tim Robbins, nominalizat cu Oscar în 2004, a depus actele de divorț pentru a se separa de românca Grațiela Brâncuși.

Tim Robbins (62 de ani), care în trecut a avut o relație de lungă durată cu actrița Susan Sarandon (74 de ani), a depus cerere de separare de soția lui, Grațiela Brâncuși. Românca, în vârstă de 30 de ani, s-a născut la București și s-a școlit în jurnalism și comunicare. Are dublă cetățenie, română și americană, și aparent s-a căsătorit cu Tim Robbins în 2019.

Conform TMZ, cei doi au fost văzuți împreună în 2018, când au venit împreună la premiera serialului Here and Now. Peste Ocean, Grațiela Brâncuși a lucrat ca director de marketing la The Actors' Gang, o companie de teatru indepenent, și ca maketing planner la Miami Ad School, o școală de arte.

Tim Robbins este cunoscut pentru rolurile sale din Mystic River, filmul din 2003 regizat de Clint Eastwood care i-a adus actorului premiul Oscar pentru interpretare în rol secundar. Tim Robbins mai are trei Globuri de Aur pentru rolurile din Mystic River, Short Cuts și The Player.

În perioada 1988-2009, actorul de 62 de ani a avut o relație cu actrița Susan Sarandon, cu care are doi băieți.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 15 – IHATEPINK & Bobospider: Fălci e mic copil pe lângă experiența din Depth
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!