Actorul Tracy Morgan și-a bușit bolidul de 2 milioane $ la 15 minute după ce l-a cumpărat (VIDEO)

Actorul Tracy Morgan și-a bușit bolidul de 2 milioane $ la 15 minute după ce l-a cumpărat (VIDEO)
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Iunie 2019
Ghinion cu carul pentru actorul de comedie Tracy Morgan (50 de ani). Starul și-a avariat bolidul pe care a dat 2 milioane de dolari și s-a răzbunat pe femeia care a provocat accidentul.

Tracy Morgan a plătit peste 2 milioane de dolari pe un super bolid de lux marca Bugatti Veyron. Marți, la 15 minute după ce a ieșit pe porțile reprezentanței din Manhattan a celebrului brand auto, actorul a fost implicat într-un accident rutier provocat de o șoferiță grăbită.

Femeia nu s-a asigurat când a virat la dreapta și a intrat direct în bolidul actorului. Portiera și aripa din stânga au fost avariate. Înfuriat la culme, Tracy Morgan s-a strecurat cu greutate din mașină și s-a răstit la femeia neatentă.

Ieși din mașină, nenorocito! Abia am cumpărat mașina asta”, a țipat Tracy Morgan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EBYAUN.com (@ebyaun) on


Actorul a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanță. Mai târziu, acesta a anunțat pe Twitter că nu e rănit grav.

Mulțumesc pentru grijă, dar sunt perfect sănătos. Noua mea mașină? Vom vedea. Vă iubesc pe toți”, a scris actorul.

Citește și: Ce făcea Kevin Hart în timpul galei Oscar 2019? Sunt mulți nervi acolo


Bolidul era proaspăt cumpărat și avea încă plăcuțele provizorii. Mașina avariată a fost trimisă la dealer pentru reparații, scrie TMZ.

Tracy Morgan era să moară acum cinci ani într-un accident

Incidentul de marți dimineață din New York a avut loc la cinci ani de la un tragic accident în care Tracy Morgan a fost implicat. Atunci, un camion de marfă al unui cunoscut lanț de supermarketuri din America a intrat în plin în limuzina actorului. În urma accidentului, un prieten de-ai actorului a murit. Tracy Morgan a fost și el grav rănit.

În urma procesului deschis după accident, lanțul comercial i-a plătit actorului despăgubiri de 90 de milioane de dolari.

Vezi și:

FULLSCREEN
Actorul Tracy Morgan și-a bușit bolidul de 2 milioane $ la 15 minute după ce l-a cumpărat (VIDEO)
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies