Actrița care l-a făcut de râs pe Leonardo DiCaprio, în direct: „Cam mirosea, era cald în Mexic”

Actrița care l-a făcut de râs pe Leonardo DiCaprio, în direct: Cam mirosea, era cald în Mexic
FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Iulie 2022
Data actualizare: 05 Iulie 2022
La jumătate anilor ’90, toate femeile voiau să-l cunoască pe Leonardo DiCaprio. Sharon Stone l-a cerut cu insistență în distribuția filmului „Mai iute ca moartea”, pentru că „puștiul” era fermecător. Actrița Miriam Margolyes are alte amintiri cu el și nu sunt unele plăcute.

Miriam Margolyes (81 de ani) a făcut dezvăluiri neașteptate în platoul emisiunii This Morning de la postul britanic ITV. Ea și-a amintit că la jumătatea anilor ’90 a filmat alături de Lei DiCaprio pentru „Romeo și Julieta”, iar experiența nu a fost prea plăcută.

Deși Claire Danes, actrița care a făcut pereche cu DiCaprio în rolurile principale, nu s-a plâns de așa ceva, Miriam Margolyes a mărturisit că a fost un oarecare disconfort să stea în preajma lui.

Mirosea puțin, pentru că era foarte cald în Mexic, și băieții nu se parfumează și nu spală peste tot”, a spus actrița cu dublă cetățenie, britanică și australiană.

Tot în direct, ea a adăugat că a sfătuit una dintre echipele de producție ale emisiunii să aibă grijă la igiena personală a membrilor săi, lăsându-i perplecși pe prezentatorii emisiunii.

FOTO: Getty Images/Profimediaimages.ro

Miriam Margolyes a primit un rol mărunt în Romeo și Julieta (1996), însă este cunoscută pentru aparițiile în seria de filme Harry Potter. Prestația din filmul The Age of Innocence (1993) i-a adus un premiu BAFTA pentru cea mai bună interpretare într-un rol secundar.

Miriam Margolyes și Leonardo DiCaprio nu au mai jucat niciodată împreună, după Romeo și Julieta, însă asta nu din cauza problemelor de transpirație ale actorului. Azi, starul pare a avea probleme cu kilogramele în plus.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies