Actrita din Laguna Albastra, in lenjerie, la 52 de ani. Cum arata Brooke Shields la 37 de ani de la rolul iconic

Actrita din Laguna Albastra, in lenjerie, la 52 de ani. Cum arata Brooke Shields la 37 de ani de la rolul iconic
Citeste mai mult despre: Laguna albastra, Brooke Shield, corp, lenjerie,
Data publicarii: 25 Octombrie 2017
Data actualizare: 10 Mai 2019
Brooke Shields a colaborat cu designerul Calvin Klein, pentru colectia de lenjerie intima, iar internetul este fascinat de subiect. La 37 de ani de la pictorialul pe care l-au facut impreuna, actrita dinb "Laguna Albastra" arata ca o pustoaica in creatiile casei de moda.

In varsta de 52 de ani, Brooke Shields a acceptat sa renunte la haine pentru a poza in lenjeria intima facuta de Calvin Klein. In ciuda faptului ca actrita a depasit de ceva vreme prima tinerete, arata exceptional si toti fanii sai sunt fascinati.

Brooke a inceput sa pozeze pentru marii designeri inca de la 12 ani si este considerata atata de ea, cat si de public, unul dintre copiii exploatati de la Hollywood.

La numai 10 ani, Brooke Shields a fost fotografiata nud de catre fotograful Gary Gross, pentru revista Little Woman. Fotografia a fost facuta cu acordul mamei sale, Teri Shields si a fost ulterior publicata in Sugar n Spice. Si-a inceput cariera de model la frageda varsta de 11 luni si a jucat rolul unei prostituate la numai 12 ani si chiar ea insasi spune ca s-a maturizat mult prea devreme din cauza mamei care a impins-o permanent spre aceasta cariera. 

Imaginile cu Brooke Shield, AICI!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies