Actrița din "Oh, Ramona", o combinație între Angelina Jolie și Mila Jovovich. Cât de frumoasă este tânăra

Actrița din  Oh, Ramona , o combinație între Angelina Jolie și Mila Jovovich. Cât de frumoasă este tânăra
Data: 25 Ianuarie 2019
Aggy K. Adams joacă rolul controversatei Ramona, din producția cu același nume. Tânăra, originară din Polonia, a fost aleasă pentru acest rol dintre 9000 de pretendente.

Aggy se caracterizează că fiind una dintre "fetele cuminți", chiar dacă povestea din care va face parte nu o descrie neaparat așa: “Să fii adolescent e o perioadă foarte frumoasă și dificilă în același timp. Eu, fiind acum mai matură, am putut să mă întorc în timp prin rolul meu și să mă gândesc la alegerile făcute, la cum am explorat ce înseamnă iubirea, să descopăr sexualitatea. Oricum, nu am fost deloc ca Ramona. Mi-am făcut primul iubit la 17 ani, nu glumesc. Pe când Ramona e liberă, nonconformistă, mi-a plăcut să explorez adolescența din perspectiva asta”. 

Aggy este foarte activă pe rețelele de socializare, iar fotografiile pe care le postează o arată cu o înfățișare demnă de invidie. Tunsă scurt și cu un machiaj foarte natural, tânăra nu arată chiar ca personajul pe care îl joacă, însă puțini i-ar putea contesta frumusețea.

 Fotografii realizate de http://stewartbywater.com/


Vezi aici si povestea celei mai frumoase hocheiste din Romania:În comedia "Oh, Ramona" apar și Smiley, Andrei Ciobanu, Feli, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Cristina Ich, Gabriel Jugaru, Howard Dell și Alex Coteț.

Citește și: Cine joacă în comedia “Oh, Ramona” și cu câtă nuditate vine rolul lui Smiley

FULLSCREEN
Actrița din "Oh, Ramona", o combinație între Angelina Jolie și Mila Jovovich. Cât de frumoasă este tânăra
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO