Actrița Kelly McGillis, după ce a fost ignorată de Tom Cruise pentru Top Gun 2: „Sunt bătrână, sunt grasă”

Actrița Kelly McGillis, după ce a fost ignorată de Tom Cruise pentru Top Gun 2: bdquo;Sunt bătrână, sunt grasă
Kelly McGillis și Tom Cruise în Top Gun. FOTO: Getty Images
Autor: Dan Brumar
Data: 30 Iulie 2019
Kelly McGillis, blonda din filmul Top Gun din 1986, a vorbit în premieră despre distribuția părții a doua a filmului, din care ea nu face parte.

Kelly McGillis era blonda din Top Gun, instructoarea piloților de top din pelicula lansată în cinematografe în 1986. La mai bine de 32 de ani de atunci, filmările pentru Top Gun: Maverick sunt în toi, iar actrița care a făcut cuplu cu Tom Cruise nu a fost cooptată în echipă.

Tom Cruise s-a implicat în realizarea celui de-al doilea film din serie și nu a mai vrut-o pe Kelly McGillis în distribuție. Alături de cei doi actori consacrați, Tom Cruise și Val Kilmer, vor juca doar actori tineri, printre care Monica Barbaro, Jon Hamm, Miles Teller, Rachel Markarian și Lewis Pullman.

Citește și: Tom Cruise a dat primele detalii despre Top Gun: Maverick, filmul făcut la 33 de ani după Top Gun

Blonda din Top Gun a vorbit în premieră despre această experiență și despre ce a simțit când a aflat că a fost lăsată pe dinafară.

„Filmele sunt niște chestii ciudate. Nu prea țin legătura cu nimeni. Cred că am vorbit cu vreo două persoane despre asta, dar adevărul e că filmele te pun în situații foarte ciudate, deoarece ai mulți oameni care se adună din diferite părți ale globului”, a spus Kelly McGillis pentru etonline.com.

Kelly McGillis în 1986 (stânga) și în 2018 (dreapta). FOTO: Getty Images

Actrița, în vârstă de 62 de ani, a dezvăluit că înțelege rațiunile pentru care a fost lăsată pe bară, iar motivul principal este vârsta înaintată.

Sunt bătrână, sunt grasă și îmi arăt anii, iar nu despre asta este vorba în film”, a declarat McGillis pentru Vanity Fair.

Noua cucerire a lui Maverick în Top Gun 2 este mult mai tânără decât ar fi fost Charlie Blackwood la pensie. Actrița Jennifer Connely (48 de ani) a fost aleasă de regizorul Joseph Kosinski pentru rolul noii iubite a personajului principal.

„Mă bucur că a primit această oportunitate”, a spus Kelly McGillis despre Jenifer Connely.

Blonda din Top Gun e retrasă din activitate

Kelly McGillis locuiește în Carolina de Nord. Ea s-a retras din lumea filmului, în principal pentru a scăpa de dependența de alcool. În ultimii ani și-a dat seama că relațiile interumane sunt pentru ea mai importante decât celebritatea. 

Are doi copii și duce o viață liniștită, departe de agitația de la Hollywood. Rareori este văzută în public, iar jurnaliștii americani reușesc rareori să o fotografieze sau să obțină un interviu. 

Vezi și: Profil de celebritate - Meryl Streep

FULLSCREEN
Actrița Kelly McGillis, după ce a fost ignorată de Tom Cruise pentru Top Gun 2: „Sunt bătrână, sunt grasă”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO