"Acum arat ca un fir de sparanghel". Transformarea lui Gordon Ramsay: metoda dura prin care celebrul bucatar a slabit 13 kilograme

Acum arat ca un fir de sparanghel . Transformarea lui Gordon Ramsay: metoda dura prin care celebrul bucatar a slabit 13 kilograme
Citeste mai mult despre: Gordon Ramsay,
Data: 21 Octombrie 2013
Celebrul bucatar Gordon Ramsay sustine ca a ajuns sa arate ca “un fir de sparanghel” dupa ce a tinut un regim strict timp de un an, combinat cu antrenamente intense.

Scotian prin origini si britanic prin educatie, Gordon Ramsay este un nume care si-a lasat amprenta in bucatariile de pe toate continentele. In ultimul an, Ramsay a renuntat in totalitate la mancarurile cu grasimi in favoarea shake-urilor din fructe, a laptelui de migdale si a platourilor cu legume.

Farfurii desfiintate, replici taioase, emotii si tensiune la cote maxime - maine, de la 20:30, in noul sezon "MasterChef - Proba celebritatii"

Daca acum un an avea 102.5 kg la o inaltime de 1.87m, acum cantarul ii arata greutatea ideala - 89 de kilograme.  

Mica placere la care nu a renuntat si nu are de gand sa renunte este cafeaua de dimineata, pe care o bea cu lapte, si aceasta este singura portie de lapte pe care o primeste pe intreaga zi.

Un an de zile, Ramsay, 46 de ani, a facut exercitii fizice trei sau patru zile pe saptamana. Programul sau includea 112 kilometri de mers pe bicicleta, 40 kilometri jogging si trezit la 4:30 dimineata pentru a inota timp de doua ore. Ramsay  si-a descoperit pasiunea pentru fitness dupa varsta de 40 de ani si, acum un an, a raspuns provocarii de a intra in forma pentru a se pregati pentru cel mai dur concurs de triatlon din Kona, Hawaii. 

Gordon Ramsay a participat la una dintre cele mai dificile competitii sportive din lume, Ironman, pe care a terminat-o in 14 ore, 4 minute si 48 de secunde. Competitia a constat in trei probe consecutive: inot (3,8 kilometri), ciclism (180 de kilometri) si maraton (42, 1 kilometri). 

Sursa: Dailymail

FULLSCREEN
am slabit 13 kilograme arat ca un fir de asparagus transformarea lui gordon ramsay
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO