Acum e momentul să joci la Loto. Câți bani s-au pus în joc la 6 din 49

Acum e momentul să joci la Loto. Câți bani s-au pus în joc la 6 din 49
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Noiembrie 2018
Data actualizare: 29 Noiembrie 2018
Dacă joci la Loto din Paști în Crăciun, în acest weekend ar trebui să te gândești serios să investești ceva bănuți într-un bilet de Loterie.

Imediat după Ziua Națională, pe 2 decembrie 2018, Loteria Română organizează extrageri speciale, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Cu acest prilej, instituția va organiza două trageri, una principală și una suplimentară. În cazul în care premiile de la categoria I nu se vor acorda din prima, va fi organizată o a doua tragere, când fondul de câștiguri al categoriei I va fi suplimentat cu peste 1,2 milioane de lei

La Loto 6 din 49, potul cel mare va crește cu un milion de lei. În prezent, se înregistrează un report de aproape 16 milioane de lei.

La JOKER, categoria I va avea un plus de 200.000 de lei. Această sumă se adaugă potului de 2,6 milioane de lei acumulat în ultimele săptămâni.

La Loto 5 din 40, potul cel mare va fi suplimentat cu 50.000 de lei.

Până duminică, 2 decembrie, jucătorii mai au o șansă să câștige la Loto în urma extragerii de joi, 29 noiembrie 2018

Loteria Română are un nou sistem loteristic

Vechile bilete de Loterie au fost înlocuite din această lună cu altele noi, care seamănă cu niște chitanțe.

„Până acum exista un bilet de joc pe care se treceau numerele preferate de fiecare jucător. Acesta se introducea în terminal și pe el se printau direct numerele jucate. Acela era biletul de joc. Acum, pentru că tehnologiile actuale funcționează după un alt sistem, am introdus cupoane de marcaje (foto stânga), care sunt asemănătoare cu biletele vechi. Acestea se introduc în terminalul de joc, se scanează, după care se emit biletele de joc. Așa sunt toate terminalele noi din toată lumea. După completare, cuponul de marcaj nu mai are nicio valoare. Acesta e doar o modalitate de a transmite operatorului loto numerele pe care vreau să le joc”, a declarat Ionuț Vîrlan, purtătorul de cuvânt al Loteriei Române, pentru PROTV.RO.

Bilete loto mai scumpe

Odată cu implementarea noului sistem loteristic, prețul biletelor de joc s-a scumpit. Acum, o variantă simplă la 6 din 49 costă 5,5 lei (de la 4,8 lei), iar o variantă simplă la Noroc costă 3 lei (de la 2,4 lei). O variantă la Joker costă acum 4,5 lei (de la 3,6 lei), iar un bilet de joc la 5/40 costă 3,5 lei (de la 2 lei).
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies