Acum este o bombă sexy cu milione de fani, dar iată cum arăta Anastasia Kvitko înainte de operațiile estetice

Acum este o bombă sexy cu milione de fani, dar iată cum arăta Anastasia Kvitko înainte de operațiile estetice
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 21 Iulie 2022
Data actualizare: 21 Iulie 2022
Anastasia Kvitko, supranumită și Kim Kardashian a Rusiei, și-a câștigat popularitatea ca model Instagram, adunând o comunitate de peste 12 milioane de urmăritori. Din contractele de publicitate pentru diverse branduri de haine, lenjerie intimă și băuturi, rusoaica a adunat bani frumoși în conturi. 

În prezent, Anastasia Kvitko se bucură de succes în SUA, acolo unde a emigrat cu câțiva ani în urmă. Înzestrată de natură cu forme rubensiene, rusoaica a atras imediat atenția pe rețelele sociale. Popularitatea ei a crescut însă după ce și-a făcut rinoplastie (n.r.corectarea estetică a nasului). 

La un eveniment din Los Angeles, în 2018, fotografii au surprins-o pe Anastasia. Așa arăta chipul ei înainte de operația estetică: 

Foto: Getty Images

În prezent, Anastasia pozează pentru reviste de modă și participă la tot felul de evenimente mondene în calitate de model, dar cu 4 ani în urmă rusoaica nici nu visa la o asemenea celebritate. Chiar dacă nu a recunoscut, unele surse spun că Anastasia Kvitko și-ar fi micșorat și talia apelând la bisturiu. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Acum, Anastasia are părul blond și trăsături la care a visat mereu. Ea se numără printre cele mai populare modele Instagram din lume. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko)


Sursă foto: Getty Images, Instagram/ 
anastasiya_kvitko

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu Emilia Popescu - „Una m-a scuipat pe strada”

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies