Acum stă într-un palat, însă viața nu a fost mereu roz. Cum arată casele în care a locuit Meghan Markle în tinerețe

Acum stă într-un palat, însă viața nu a fost mereu roz. Cum arată casele în care a locuit Meghan Markle în tinerețe
Citeste mai mult despre: Meghan Markle,
Data: 07 August 2018
A fost o vreme în care Meghan Markle nu își imagina că își va sărbători aniversarea de 37 de ani în Palatul Kensington, considerată a fi una dintre cele mai luxoase reședințe din Marea Britanie. 

Daily Mail a publicat astăzi un material în care prezintă o serie de imagini ale caselor în care a locuit Ducesa de Sussex pe când celebritatea era doar un vis foarte, foarte îndepărtat. 

Publicația britanică scrie că Meghan locuia în copilărie într-un apartament foarte modest din Los Angeles, pe care îl foștii prieteni ai Ducesei l-au descris drept ,,întunecat” și ,,foarte urât”.

Daily Mail notează că Meghan și-a petrecut o mare vreme din copilărie în acel apartament (situat într-un complex) alături de Doria Ragland, mama ei, Thomas Markle, tatăl ei, și frații ei vitregi, Thomas Jr. și Samantha. 

,,Meghan a trăit acolo cam doi ani alături de familia ei și, paradoxal, în ciuda condțiilor foarte modeste, a fost cea mai mare și mai frumoasă casă în care a locuit în copilărie.”, a spus un prieten al Ducesei, citat de publicația britanică.


(Foto: Daily Mail)

,,Thomas, tatăl ei, fuma câte un joint zilnic. Ocazional și mama ei făcea asta. Frații ei vitregi erau tot timpul prin cluburi, așa că Meghan nu prea a avut parte de modele în copilăria ei.”, scrie Andrew Morton, autorul volumului ,,Meghan: A Hollywood Princess”. 

Morton mai notează în biografia neoficială a Ducesei că Doria și Thomas au divorțat la doar patru ani după nuntă, iar viitoarea Ducesă a fost trimisă de instanță să locuiască alături de mama ei, într-un apartament din S. Cloverdale Ave, Mid-Wilsihre, care înainte de asta fusese, de fapt, garajul unei proprietăți mai mari. 

În prezent, acest apartament a fost renovat și e închiriat cu aproape 4.000 de dolari pe lună, adică de aproape de zece ori suma pe care o plătea mama lui Meghan cu 30 de ani în urmă. 

Când Meghan a început liceul la Immaculate Heart High School, s-a mutat alături de tatăl ei pe Vista del Mar Avenue, o străduță modestă dintr-un cartier mărginaș și rău-famat aflat, paradoxal, foarte aproape de Hollywood. Andrew Morton scrie că apartamentul tatălui ei avea ,,două dormitoare minuscule și ferestrele aveau gratii, ca la închisoare”. 

Meghan a locuit acolo până la vârsta de 17 ani. Morton mai scrie că viitoarea Ducesă s-a mutat apoi într-un apartament situat în apropiere de un celebru strip club din Hollywood, unde a locuit alături de soțul ei până când a primit rolul care a făcut-o celebră, din serialul ,,Suits”. 

FULLSCREEN
Acum trăiește într-un palat, însă lucrurile nu au stat mereu așa. Unde a locuit Meghan Markle în copilărie
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO