Acuzatii extrem de grave la adresa lui 50 Cent. Rapperul risca cinci ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat

Acuzatii extrem de grave la adresa lui 50 Cent. Rapperul risca cinci ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat
Citeste mai mult despre: 50 Cent,
Data publicarii: 06 Iulie 2013
Data actualizare: 06 Iulie 2013
Rapperul, al carui nume real este Curtis Jackson, a fost pus sub acuzare, luni, pentru violenta domestica si vandalism. Daca este gasit vinovat, starul risca nu doar cinci ani de inchisoare, ci si o amenda de pâna la 46.000 de dolari, scrie Mediafax.

Avocatul rapperului american neaga, insa, toate acuzatiile care i se aduc clientului sau: "Este important de subliniat faptul ca domnul Jackson nu a fost arestat si nu a fost emis un mandat de arestare pe numele sau. in prezent, facem propriile noastre investigatii ca urmare a acestor acuzatii", a mai declarat avocatul lui 50 Cent.

De cealalta parte, procurorul Mike Feuer a declarat ca, indiferent de celebritatea sau notorietatea persoanelor implicate, violenta domestica este "o infractiune grava" si presupusii faptuitori vor fi cercetati penal de catre instanta.

Femeia care il acuza pe 50 Cent de violenta domestica a spus politiei ca barbatul a inceput sa ii distruga locuinta dupa ce au inceput sa se certe, iar ea a trebuit sa se ascunda intr-o camera, de teama. Atunci rapperul a deschis usa cu piciorul si a inceput sa o loveasca. Politia a estimat daunele din casa femeii la 7.100 de dolari.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies