Adalia Rose, vedeta YouTube cu boala "Benjamin Button", a murit la vârsta de 15 ani. Familia a făcut anunțul dureros

Adalia Rose, vedeta YouTube cu boala Benjamin Button , a murit la vârsta de 15 ani. Familia a făcut anunțul dureros
Data publicarii: 14 Ianuarie 2022
Data actualizare: 14 Ianuarie 2022
Starul YouTube Adalia Rose a murit la vârsta de 15 ani, iar familia ei a stransmis un mesaj sfâșietor.

Adolescenta, care avea în jur de trei milioane de urmăritori pe YouTube, avea progeria Hutchinson-Gilford, o afecțiune genetică cunoscută și sub numele de boala Benjamin Button, și fusese diagnosticată la vârsta de trei luni. Este o afecțiune rară, fatală și reprezintă o îmbătrânire accelerată.

Anunțul a fost făcut pe pagina ei de Instagram: "12 ianuarie 2022, la ora 19:00, Adalia Rose Williams a plecat din această lume.

A plecat în liniște, dar viața ei era departe de asta. Ea a atins MILIOANE de oameni. Nu mai o doare și acum dansează pe toată muzica pe care o iubește. Mi-aș dori foarte mult să nu fie realitatea, dar, din păcate, este. Vrem să le mulțumim tuturor celor care au iubit-o și au susținut-o. Mulțumesc tuturor medicilor și asistentelor ei care au lucrat pentru a o menține sănătoasă. Familia ar dori acum să plângă această pierdere uriașă în privat."

Adalia a inspirat milioane de oameni cu videoclipurile ei, adolescenta împărtășind tutoriale, momente din viața ei de zi cu zi și multe altele pe canalul ei.

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!