Adam Sandler se întoarce la prima dragoste. Actorul a scos un album de comedie, după 14 ani de pauză

Adam Sandler se întoarce la prima dragoste. Actorul a scos un album de comedie, după 14 ani de pauză
Citeste mai mult despre: Adam Sandler, comedie, stand up comedy,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Octombrie 2018
Data actualizare: 18 Octombrie 2018
Cu o avere estimată la 300 de milioane de dolari, actorul Adam Sandler își permite să facă glume. Chiar și nesărate. În primăvara acestui an a pornit într-un turneu în SUA, în urma căruia a strâns pe video cele mai reușite show-uri de comedie.

Adam Sandler a făcut toată viața comedie, fie pe scenă, în baruri, fie pe marile ecrane. La 14 ani de la ultimul său album de comedie, starul de la Hollywood va putea fi urmărit pe micile ecrane cu un show „100 Fresh”, cum l-a intitulat. Un trailer lansat recent promovează această relansare a lui Sandler în spectacolele de comedie pe care le-a îndrăgit întotdeaua. 

Materialul necesar realizării acestui nou album de sketch-uri a fost înregistrat în timpul unui turneu pe care actorul l-a realizat în acest an în mai multe orașe din SUA. A ținut reprezentații în săli de spectacole, în baruri, dar și la metroul din New York. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Careful now Sandman...

A post shared by Adam Sandler (@adamsandler) on


Din 1993 și până în 2004 a lansat cinci albume, însă cel mai apreciat a fost cel din 1996 – What the hell happened with me? – care a fost recompensat cu două discuri de platină. Până în 2011, albumul, care conține și melodii cântate de Sandler, a fost vândut în peste 2,1 milioane de exemplare.

 

Iată-l pe Adam Sandler la început de carieră!


A făcut avere din filme

Adam Sandler (52 de ani) a jucat în 64 de filme de cinema și 16 seriale, cele mai multe dintre ele fiind comedii. Este printre ceil mai bine plătiți actori de la Hollywood, cu încasări anuale care ajung și la 50 de milioane de dolari

A debutat pe micul ecran în 1987, în The Cosby Show, pentru ca în 1989 să contribuie la realizarea primului său film de cinema – Going Overboard. În acel film juca rolul unui actor de stand-up comedy fără succes, care a avut ghinionul de a se afla pe un vas de croazieră deturnat de teroriști. 

De-a lungul carierei a fost recompensat cu 33 de premii și 84 de nominalizări. E căsătorit din 2003 cu actrița Jacqueline Titone, iar împreună au două fete – Sunny Madeline și Sadie Madison.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies