Adam vine sa o sustina pe Cheeky Monica la "Dansez pentru tine"

Adam vine sa o sustina pe Cheeky Monica la Dansez pentru tine
Data: 19 Martie 2009
\"Dansez pentru tine\" este la o zi distanta de debutul noului sezon, de vineri, de la 20.30, la Pro Tv. Repetitiile sunt in toi, perechile petrec ore intregi in salile de antrenament, iar emotiile sunt din ce in ce mai greu de stapanit. Toti concurentii vorbesc la telefon cu persoanele dragi si au parte de sustinere si incurajari care sa le poarte noroc la emisiune.

Chiar daca este destul de departe de prieteni si de familie, Monica Irimia, jumatate din trupa Cheeky Girls primeste astazi o vizita menita sa-i ridice moralul si sa o ajute sa pluteasca vineri seara pe ringul visurilor.

Prietenul ei cel mai bun din Londra este gay, se numeste Adam si vine in Romania special sa o sustina pe Monica, sa o incurajeze si sa fie alaturi de ea intr-un moment atat de important cum este debutul in competitia “Dansez pentru tine”: “Adam este prietenul meu de suflet, ne cunoastem de 5 ani de zile. Suportul lui conteaza mult pentru mine si ma bucur enorm ca vine sa ma vada.”, a marturisit Monica care recunoaste ca emotiile sunt multe pentru vineri seara.
 

Relatia dintre Adam si Monica este una de prietenie sincera care dureaza de 5 ani de zile: “Nu avem prea multi prieteni in Anglia, dar Adam a fost prieten si la bine, si la rau cu mine. Am incredere in el si el in mine. Suntem prieteni de vreo 5 ani de zile. Mama lui lucreaza la Consiliul Local unde locuiesc(sudul Londrei) si ne-am cunoscut la un eveniment unde eu si Gabi am cantat. Mama lui a fost parte din organizarea acelui eveniment. Adam este si el un fan Cheeky Girls, conduce fan-clubul nostru si pagina de pe myspace.com.”, povesteste Monica fericita de sustinere.
Chiar daca are acum moralul ridicat, Monica nu uita sa se gandeasca si la sora ei, Gabriela, care si ea are nevoie de incurajari: “Adam este prietenul meu, dar si al Gabrielei. Din Anglia nu mai vine altcineva si sper ca si ea la randul ei va avea sustinatori. Eu cred ca ii este foarte dor de iubitul ei Nick si sigur spera sa vina sa o vada la un moment dat.”.
 
 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO