ADDA colaborează pentru prima oară cu Smiley și lansează "Sâmbătă Seara" - VIDEO

ADDA colaborează pentru prima oară cu Smiley și lansează Sâmbătă Seara - VIDEO
Autor: Redactia
Data publicarii: 09 Iunie 2020
Data actualizare: 09 Iunie 2020
ADDA dă startul la distracție și colaborează pentru prima oară cu Smiley. 

Cei doi artiști lansează „Sâmbătă Seara”, un single fresh, cu parfum de vară, iz de distracție și multă pasiune. Pentru că „Sâmbătă Seara” este cel mai bun moment să te destinzi, să faci toate lucrurile pe care ți le dorești și să îți petreci timpul cu persoana iubită, fără nicio presiune.

«Sâmbătă Seara» e o piesă perfectă care se lansează acum după carantină. Pentru că este despre apropiere. E o piesă senzuală despre dragoste... Intensă și împărtășită… Foarte împărtășită. Îmi dă o stare de bine și sper să rezoneze cu oamenii care o vor asculta. Iar clipul este senzațional! Mă bucur că este o colaborare cu Smiley. Se potrivește perfect cu piesa și vibe-ul. Am lucrat foarte frumos împreună. Este un artist pe care îl apreciez și respect mult”, declară ADDA.

«Sâmbătă Seara» este o piesă cu vibe de vară și de dans, o doză de optimism de care avem nevoie în acest moment, de weekenduri petrecute așa cum vrem noi sau de escapade la mare. Mă bucur că am colaborat cu ADDA și că am compus această piesă împreună, mai ales că este un artist talentat”, adaugă Smiley.


 


Compusă de către cei doi artiști alături de Șerban Cazan și Lucian Nagy, „Sâmbătă Seara” face parte din cele doisprezece piese ce formează albumul „Artă, Viață și Iubire”. Videoclipul regizat de către Alex Ceaușu te poartă într-o lume unde dragostea are rolul principal și surprinde relația tumultoasă între activitățile cotidiene și dorința de a transforma toate zilele în acea „Sâmbătă Seara”, ce nu are nevoie de prea multe cuvinte, ci doar de o privire.


Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 11 - Pain: “La 1.4 metri aveam 90 de kile“


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!