Adda, noi detalii despre afecțiunea de care suferă! Artista ar fi luat boala Lyme de la mama ei

Adda, noi detalii despre afecțiunea de care suferă! Artista ar fi luat boala Lyme de la mama ei
Citeste mai mult despre: Adda, Adda boala Lyme, boala Lyme,
Data publicarii: 16 August 2022
Data actualizare: 16 August 2022
În urmă cu mai mult timp, Adda a primit un crunt diagnostic din partea medicilor. S-a luptat cu boala Lyme, care se transmite de la țânțari, însă a dezvăluit recent că ar fi luat-o chiar de la mama ei. Cum se simte acum vedeta?

Adda se numără printre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Are mult succes din punct de vedere profesional,și este foarte fericită, însă în viața ei au existat și câteva momente de cumpănă.

În urmă cu doi ani, artista a avut mari probleme de sănătate, care din păcate nu au fost tratate corespunzător, dat fiind faptul că medicii la care a fost i-au spus că totul este, de fapt, în imaginația ei. Lipsită de susținere din partea specialiștilor, cântăreața a continuat să lupte, găsind într-un final calea spre vindecare. Iată ce noi detalii a scos la iveală:

„Am reușit să țin simptomele sub control, dar când a ajuns să devină afecțiune neurologică, e mai greu să ții cu salată verde.

Eu sunt un caz fericit, din fericire, doar s-a inflamat creierul, nu a apucat să mănânce din creier, pentru că se întâmplă.

Dacă diagnostichezi prea târziu, se întâmplă să ai niște găurele, eu zic pe românește, să se înțeleagă. Am avut doar creierul umflat, nu a fost mâncat, a fost doar inflamat, câteodată se retrage, în funcție de zile”, a declarat Adda pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

Adda ar fi luat boala Lyme de la mama sa

Deși mama sa este infectată cu virusul, nu a avut niciodată simptome, mai spune cântăreața, care precizează și faptul că totul s-ar fi întâmplat, de fapt, la nivel congenital. 

„S-a întâmplat cel mai probabil congenital. S-a transmis de la mama. În momentul în care m-a înțepat țânțarul cu Bartonella, probabil s-a activat și Borelia, pentru că eu pe asta o am pozitivă.

E foarte important să mâncăm sănătos”, a mai povestit cântăreața.

Sursă foto: Instagram/Adda

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies