Adela Popescu a lansat o noua colectie vestimentara. Cum arat hainele create de ea

Adela Popescu a lansat o noua colectie vestimentara. Cum arat hainele create de ea
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, colectie haine, cum arata,
Data publicarii: 20 Noiembrie 2014
Data actualizare: 20 Noiembrie 2014
Actrita Adela Popescu este sursa de inspiratie in alb si negru pentru cea mai recenta colectie PNK Casual care se lanseaza astazi pe noul magazin online al vedetei, http://www.adelapopescu.eu/online-shop/ . Colectia capsula PNK Forward are ca puncte forte liniile minimaliste, decupajele dramatice, dar si texturile îndraznete, inspirate de modul de viata al Adelei Popescu, iar emblema, cifra 8, vorbeste despre cele mai importante momente din viata ei.

“Eu sunt nascuta pe 8 octombrie, Radu la fel si intotdeauna in jurul acestei date mi se intamplau lucruri frumoase. Am talismane si bijuterii cu cifra 8, iar mama de cand mi-a atras atentia ca 8 intors este un superb infinit aducator de noroc, nici ca m-am mai despartit de el. Ma bucur sa stiu ca am inspirat aceasta noua linie, sper ca mood-ul comun creat intre mine si aceasta colectie sa fie pe placul persoanelor young, fresh, stylish”, spune Adela Popescu.

Colectia PNK Forward abordeaza un stil chic-urban inovator: elemente practice, culori ermetice precum griul perlat, negrul intens, mat sau lucios/peliculizat si albul imaculat, texturi precum dantela cu decupaje techno, stofa de lâna si jerseul ripsat. 

“Adela este fara doar si poate un artist-model pentru generatia actuala de tineri “cool”, astfel încât colaborarea noastra în colectia PNK Forward vine ca o consecinta fireasca a unei idei mai vechi pe care o aveam, aceea de a crea îmbracaminte adaptata unui stil de viata urban-chic”, spune Georgiana Curuia (PNK Casual).

“Am fost fascinata de tinutele PNK Casual înca de la început, originalitatea lor fiind unul dintre principalele motive pentru care am ales sa colaboram: în colectia PNK Forward ma regasesc în totalitate si ma bucur sa împart cu toti tinerii acest sentiment placut”, adauga Adela Popescu.

Colectia PNK Forward este disponibila începând de astazi pe http://www.adelapopescu.eu/online-shop/ si in magazinul flagship PNK Casual. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!