Adela Popescu a născut un băiețel sănătos. Prima declarație a vedetei

Adela Popescu a născut un băiețel sănătos. Prima declarație a vedetei
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, a nascut,
Data publicarii: 10 Decembrie 2018
Data actualizare: 10 Decembrie 2018
În preajma Sărbătorilor, Adela Popescu, vedeta PRO TV, a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei cu Radu Vâlcan.

Duminică, la ora 10:16, Adela Popescu a adus pe lume un băiețel sănătos, cu o greutate de 3,430 kg și o înălțime de 51 cm. 

Deocamdată, Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, nu s-au hotărât ce nume va avea cel de-al doilea copil al familiei.

Adela a născut din nou natural, a avut un travaliu de 5 ore, nu foarte lung, dar a fost foarte dureros, după cum recunoaște chiar vedeta PRO TV.

“Mă simt perfect, am putut să mă bucur cu toată familia și prietenii, să stau cu ei, să povestim. Aseară l-a vizitat și Alexandru, i-a adus o jucărie și lui mami un trandafir și flățiolu i-a adus și el o jucarie. Nu înțelegea de ce nu vrea să mănânce de la el portocală”, povestește Adela Popescu.

“Suntem foarte fericiți, am așteptat acest moment cu mari emoții, mi se pare că parcă a trecut mai repede timpul față de perioada în care Adela a fost însărcinată cu Alexandru. Adela a fost foarte puternică”, adaugă Radu Vâlcan care nu s-a dezlipit de ușă.

Proaspatul tătic povestește că sunt foarte fericiți pentru că Alexandru l-a primit foarte bine pe fratele lui: “Poate că cei care au deja doi copii știu mai bine despre ce este vorba, Alexandru este foarte echilibrat, sunt convins că și flațiolu va fi la fel, că vorba aia, sunt ai mei, nu?” 

“Flățiolu este foarte mâncăcios, deocamdată cuminte, dar nu mă las păcălită de aparențe . Abia așteptăm să ajungem acasă și să împodobim împreună bradul și casa, acum în patru”, adaugă Adela Popescu care va povesti în curând mai multe pe blogul ei, http://www.adelapopescu.eu.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies