Adela Popescu, cel mai sincer mesaj: "Sunt îngrozită de travaliu"

Adela Popescu, cel mai sincer mesaj: Sunt îngrozită de travaliu
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, nastere, sarcina,
Data publicarii: 01 Iulie 2021
Data actualizare: 01 Iulie 2021
Adela Popescu va naște în curând și are mari emoții.
Deși are deja experiență, Adela Popescu le-a mărturisit prietenilor pe Instagram că se teme de travaliul care va urma la nașterea celui de-al treilea băiat.

„Micuțule… și ce zici că mai faci? E bine acolo la cuptoras? E bine, nu? Cred și eu. 
Toată lumea îmi spune să vorbesc cu ține, tu știi că o fac. Dar îți spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Te mângâi, te apar de piciorușele lu’ frate’tu Andrei, te încurajez să comunici cu Alexandru de fiecare dată când te pupă și îți spune secretele lui și nu te cert când îmi dai câte un pumn în vezica. E și asta tot o formă de iubire, să știi.  Și, deși fac toate astea, îmi e foarte teamă să încerc să te conving de momentul în care să vii să ne cunoșți.
Căci, pe cât de nerăbdătoare sunt să îți simt pielicica de pisoi de pieptul meu, pe atât de îngrozită de travaliul prin care o să-ți faci intrarea. Pardon, ieșirea. Așa că m-am hotărât să mă las în voia ta pentru că știu că împreună o să ne iasă cum nu se poate mai bine. ”, a scris Adela Popescu pe contul său de Instagram.

FOTO: INSTAGRAM ADELA POPESCU

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FACEM LEVEL
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies