Adela Popescu, declarații emoționante după ce a născut al treilea băiețel: “Văd bucățele de dragoste!”

Citeste mai mult despre: Adela Popescu, adela popescu copii,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 Iulie 2021
Data actualizare: 12 Iulie 2021
Adela Popescu a intrat în direct, în emisiunea La Măruță, chiar din rezerva de spital, la o zi după ce a devenit mămică. 

Îndrăgita artista a făcut câteva declarații emoționante după ce a adus pe lume al treilea băiețel. Bebelușul s-a născut duminică, 11 iulie, cu 3,6 kg și 51 de centimentri și a primit nota 10 din partea medicilor. 

Adela a mărturisit că soțul ei, Radu Vâlcan, și-ar fi dorit o fetiță. “El și-a dorit desigur fetiță. Eu nu mi-am dorit nimic în mod special. Eu pur și simplu când mă uit la ei, când îi ating, văd bucățele de dragoste și nu mă interesează. Dar el, da. Avea nebunia asta să aibă o fetiță și am și râs că s-a născut ăsta micul ca să-i arate lui că face cât zece fetițe”, a spus fosta prezentatoare de la Vorbește lumea.

Întrebată în glumă de Cătălin Măruță dacă se mai gândește la un copil, Adela a răspuns că asta este pentru ea formula completă. 

“Știu că gluma e foarte bună, dar chiar asta e formula. Să știi că atunci când am avut doi copilași nu am simțit că suntem în formula completă. Adică eram bine, fericiți, dar știam că mai trebuie ceva. Iar acum simt că asta e. Gata! S-a încheiat cercul. E o chestie așa de feeling. Gata, ăștia suntem!”, a mai spus Adela. 

Artista a dat și câteva detalii despre numele bebelușului. “I-am hotărât numele. Aproape 100% suntem convinși. O să-l comunicăm zilele următoare când vom fi 100% convinși. Am mai avut un singur pas de trecut. Nu îi plăcea lui Alexandru. Și am început să-l luăm cu prelungiri, cu prescurtări, să ajungem tot la numele ăla, dar cumva să pară că l-a pus el. E tot cu a și e tot un nume românesc, la fel de simplu ca celelalte două”, a declarat mămica eroină. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies