Adela Popescu, o mamă de nota 10! Cum reușește să își împartă timpul între platoul de filmare și viața de familie 

Adela Popescu, o mamă de nota 10! Cum reușește să își împartă timpul între platoul de filmare și viața de familie
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 29 Octombrie 2021
Data actualizare: 29 Octombrie 2021
Adela Popescu a născut pentru a treia oară în luna iulie și este mama a trei băieți care o fac să fie nespus de mândră. Cum reușește să își împartă timpul între sfera profesională și viața de familie? Răspunsul l-a oferit chiar ea într-un interviu recent. 

Adela Popescu a revenit în platoul emisiunii pe care o prezintă alături de Bogdan și Shurubel la scurt timp după ce l-a născut pe Adrian.

Prezentatoarea debordează de energie și reușește să împace viața de familie cu serviciul solicitant. Într-un interviu acordat pentru Viva!, Adela Popescu a vorbit despre mezinul familiei și modul în care el a fost primit de frățiorii mai mari. 

"Nu știu dacă mi s-a părut mai ușor cu Adrian pentru că aveam experiență și eram mai liniștită sau el a fost un bebeluș cuminte. Din fericire, ceilalți sunt doi și au de rezolvat treburi între ei, așa că nu prea îi interesează de cel mic decât să-l pupe și să-l mângâie puțin", a povestit Adela.

"Le-am inoculat ideea că ei sunt frățiorii mai mari, iar chestia asta-i responsabilizează și le place la nebunie", a dezvăluit prezentatoarea. 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politică, atunci când ți se spune "da" , e "nu"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies