Adela Popescu, reacție emoționantă după ce a anunțat că renunță la Vorbește lumea: "Penibil, nu pot să cred! Hai, măi!"

Adela Popescu, reacție emoționantă după ce a anunțat că renunță la Vorbește lumea: Penibil, nu pot să cred! Hai, măi!
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, reactie, Vorbeste lumea,
Data publicarii: 09 Ianuarie 2021
Data actualizare: 09 Ianuarie 2021
Adela Popescu, reacție emoționantă după ce a anunțat că renunță la Vorbește lumea: Penibil, nu pot să cred!Hai, măi!
După ce povestit că așteaptă al treilea copil, Adela Popescu a anunțat că se va retrage de la Vorbește lumea. Imediat însă, ochii i s-au umplut de lacrimi și, deși a făcut tot posibilul să se abțină, nu a reușit. A prezentat-o pe Lora și l-a anunțat pe Cove că ea îi va lua locul, după care a mărturisit, străduindu-se să își oprească lacrimile:
 
"A fost o decizie foarte greu de luat. Chiar dacă acesta este un loc foarte protejat, sunt mai expusă decât alte persoane și cred că e un risc pe care nu trebuie să mi-l asum. Ce am eu în burtică este o esponsabilitate foarte mare.  Dar nu puteam să te las mai în siguranță decât alături de Lora."


 

Pentru că nu a putut să își oprească emoțiile, la un moment dat, Adela s-a întors cu spatele și a încercat să își șteargă lacrimile, în timp ce afirma, stânjenită: “Penibil, nu pot să cred! Hai, măi!”

Ca să îi arate că emoțiile ei sunt nomale, colegii i-au strigat din culise: “Te iubim!” 
 
După emisiune, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru protv.ro, vedeta a mărturisit:
 
"În continuare este foarte emoționant... Nu am crezut că momentul va fi atât de intens. M-a emoționat foarte tare să-l văd și pe Cove asa, el nu este genul care să arate. Într-adevăr este o schimbare importantă, am mai trecut prin asta de două ori, sentimentele mele sunt mai puternice față de echipă, față de tot ceea ce-am trăit aici. 

Este o despărțire grea, dar o fac pentru ceva foarte important și toată atenția mea trebuie să se îndrepte spre siguranța bebelușului.Radu a fost cel care mi-a dat vestea. Eu mi-am făcut testul și el a fost cel care l-a urmărit."

FOTO: FACEBOOK ADELA POPESCU
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!