Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales numele pentru bebeluș 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales numele pentru bebeluș
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, Radu Valcan,
Autor: Redactia
Data publicarii: 12 Decembrie 2018
Data actualizare: 21 Decembrie 2018
Adela Popescu şi Radu Vâlcan au ales deja numele băiețelului lor. 

„Să vă dau un mic indiciu despre numele pe care îl va purta copilul. Este un nume extrem de rar întâlnit, extrem de sofisticat şi nu vrem să-l spunem încă pentru că te pomeneşti că-l iau şi alţii.”, a spus Adela în emisiunea „Vorbeşte Lumea”.

Adela a povestit și despre experiența nașterii: „Intrasem un pic în panică, îmi doream să nasc natural şi uşor si nu voia. Când am împlinit fix 40 săptămâni, ca la debutul primei sarcini, am luat o pastilă şi nu m-au lăsat contracţiile. M-am dus la soţul meu şi i-am zis că este momentul. S-a întâmplat la 4:30 dimineaţa.

Radu s-a panicat, nu se aştepta să nasc la ora aia. Am plecat foarte repede, bucuroşi, deşi Radu se temea că o să fie trafic. Tot ce îţi pot spune este că, deşi a fost un travaliu mai scurt (4-5 ore), spre deosebire de Alexandru (10 ore) a fost mult, mult mai dureros. La un moment dat voiam să le spun să-mi facă cezariană, însă nu mai aveam glas.”, a povestit Adela.

„Fac foarte bine, să ştii că m-am gandit că nu există naştere fără dureri. Femeile sunt femei, ăsta este rostul nostru.”, a concluzionat vedeta PRO TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!