Adela Popescu și Radu Vâlcan au anunțat numele bebelușului

Adela Popescu și Radu Vâlcan au anunțat numele bebelușului
Data: 21 Decembrie 2018
Cei doi au ales numele pentru micuțul lor.

Adela și Radu îl vor boteza pe cel mic Andrei.

În urmă cu o săptămână Adela și Radu au dat și câteva indicii în acest sens. 

„Să vă dau un mic indiciu despre numele pe care îl va purta copilul. Este un nume extrem de rar întâlnit, extrem de sofisticat şi nu vrem să-l spunem încă pentru că te pomeneşti că-l iau şi alţii.”, a spus Adela atunci în emisiunea „Vorbeşte Lumea”.

Adela a povestit și despre experiența nașterii: „Intrasem un pic în panică, îmi doream să nasc natural şi uşor si nu voia. Când am împlinit fix 40 săptămâni, ca la debutul primei sarcini, am luat o pastilă şi nu m-au lăsat contracţiile. M-am dus la soţul meu şi i-am zis că este momentul. S-a întâmplat la 4:30 dimineaţa. 

Radu s-a panicat, nu se aştepta să nasc la ora aia. Am plecat foarte repede, bucuroşi, deşi Radu se temea că o să fie trafic. Tot ce îţi post spune este că, deşi a fost un travaliu mai scurt (4-5 ore), spre deosebire de Alexandru (10 ore) a fost mult, mult mai dureros. La un moment dat voiam să le spun să-mi facă cezariană, însă nu mai aveam glas.”, a povestit Adela.

„Fac foarte bine, să ştii că m-am gandit că nu există naştere fără dureri. Femeile sunt femei, ăsta este rostul nostru.”, a concluzionat vedeta PRO TV.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO