Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au luat casă la malul mării

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au luat casă la malul mării
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, casa la mare,
Data publicarii: 31 Decembrie 2021
Data actualizare: 31 Decembrie 2021
Și-a dorit extrem de mult, iar visul i s-a îndeplinit! Adela Popescu a mărturisit că a făcut o achiziție mult așteptată. Prezentatoarea PRO TV şi soţul ei şi-au cumpărat o proprietate la mare. 

În aceste momente, vedeta și familia ei se află în vacanță în Dubai, iar timpul liber a ajutat-o pe Adela să facă o retrospectivă a anului 2021 și să împărtășească cu fanii ei de pe rețelele de socializare realizările pe care le-a avut.

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. (…) Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept :) Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani. Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima!

De Radu nu mai zic, că deşi el avea ceva îndoieli (despre care o să va povestesc altădată) acum îmi spune numai cum abia aşteaptă el să fie gata blocul (la vară) - şi să plece cu băieţii lui la Olimp ( nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, aşa că acolo este apartamentul), să îşi bea el cafeaua pe terasă în miros de pini şi apă sărată- căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!

Eu îi zic să nu îmi mai fure fanteziile, că sigur ale lui au legătură cu infinity pool de la etajul 11 şi rapanele cu usturoi de la cherhanaua de lângă. Nu uitaţi să visaţi. Şi să va şi notaţi undeva ce. Că trece anul şi uitaţi”, povesteşte Adela.

Apartamentul se află în zona Olimp

Apartamentul este localizat în zona Olimp, într-un bloc aflat încă în construcție. De la vară, Adela și familia ei își vor putea petrece vacanțele în noua casă, chiar lângă o pădure de pini.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!