Adela Popescu si tatal ei, pentru prima data intr-un platou la televiziune, la ProTv International

Adela Popescu si tatal ei, pentru prima data intr-un platou la televiziune, la ProTv International
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, ProTv International,
Data publicarii: 22 Decembrie 2011
Data actualizare: 22 Decembrie 2011
Sambata, de la ora 20.30 Dana Rogoz s-a pregatit impreuna cu echipa emisiunii “De Suflet” pentru o editie de sarbatoare la ProTv International. Ea le face multe surprize romanilor din afara tarii prin invitatii care vor fi prezenti in platou, dar nu se astepta sa aiba ea insasi o surpriza la filmare, pentru aceasta editie de Craciun.

Cadoul Danei a fost prezenta “Ansamblului de dansuri populare din Susani”, condus de Doru Popescu, tatal Adelei Popescu care s-a aflat pentru prima data intr-un platou de televiziune, cu aceasta ocazie. Si tot pentru prima data alaturi de el a fost si Adela, care l-a insotit pe el si pe copiii din Susani la ProTV International. 

“Adela, am inceput sezonul cu tine ca sa imi porti si uite nu stiam ca il voi incheia tot cu tine. Ma bucur ca esti in platou”, a exclamat Dana surprinsa de invitatii ei.

Dupa cum i-a povestit Danei, el este coregraf al ansamblului folcloric local inca din 1974, de cind a fost repartizat la Susani, dupa ce a terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, devenind apoi profesor de Sport. Pe linga slujba sa, dintr-o mare pasiune pentru copii si pentru dans, tatal Adelei a invatat generatii intregi de tineri dansuri populare si dupa cum a declarat si fiica lui, mandra ca i-a fost eleva, a cistigat mai multe concursuri de-a lungul timpului, atit judetene cit si pe tara.  

 “Am fost foarte fericita pentru el ca a participat la aceasta emisiune pentru ca din punctul meu de vedere, ce ii invata pe elevii sai este foarte valoros. Dar sint fericita si pentru consatenii mei, mare parte dintre ei nu fusesera niciodata in Bucuresti”, a spus Adela Popescu, care de asemenea a precizat ca multi dintre copii au rude in strainatate si cu siguranta va fi un moment pentru toti sa urmareasca aceasta editie speciala “De suflet”, chiar in Ajunul Craciunului.

Tatal Adelei a fost foarte emotionat in timpul emisiunii, iar emotiile nu l-au ocolit nici inainte, dupa cum declara actrita din serialul “Pariu cu viata”. “De cind a fost invitat in emisiunea Danei la ProTv International, in fiecare zi ma suna de cite 2 sau 3 ori sa imi ceara aceleasi informatii. Cind sa ajunga, citi copii poate lua cu el din ansamblu, si ce anume o sa fie intrebati. Stiu ca avea emotii, pentru ca nu mai participase la asa ceva si stiu de asemenea ca la Susani a fost o adevarare desfasurare de forte”, incheie Adela, care impreuna cu Mos Craciun a impartit copiilor cadouri si alte surprize. Printre ele, adusa special de Mos, a fost artista Andreea Balan care a cintat si a dansat impreuna cu trupa ei, aflind ca invitatii Danei sint mari fani ai ei.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies