Adele a refuzat să mai răspundă întrebărilor unui jurnalist australian după ce acesta ar fi insultat-o

Adele a refuzat să mai răspundă întrebărilor unui jurnalist australian după ce acesta ar fi insultat-o
Adele, ofensată de un jurnalist la Londra. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Adele, Adele interviu, Adele Matt Doran,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Noiembrie 2021
Data actualizare: 23 Noiembrie 2021
Adele a surprins recent după ce a părăsit încăperea în care un jurnalist australian îi lua un interviu. Cântăreața de 33 de ani s-a considerat jignită după ce gazda sa a recunoscut că nu i-a ascultat cel mai recent album.

Jurnalistul Matt Doran, care lucrează pentru postul de televiziune australian Seven Network, a zburat de la Sidney la Londra ca să o chestioneze pe Adele. În joc era un contract de 725.000 de dolari americani, semnat de postul TV cu staff-ul artistei, care includea și difuzarea unor porțiuni din interviul lui Adele cu Oprah.

Însă, lucrurile nu au mers cum se așteptau cele două părți. Spre finalul interviului, Adele l-a întrebat pe moderator dacă a ascultat cel mai recent album al ai – 30, iar el a recunoscut cu sinceritate că nu.

Artista s-a simțit jignită, mai ales că niciuna dintre întrebările jurnalistului nu făceau referire la acest album care se bucură de mare succes.

Matt Doran a fost suspendat de șefii săi pentru două săptămâni, pentru imprudența de a recunoaște că nu a ascultat piesele de pe albumul artistei britanice.

Conform ziarului australian The Daily Telegraph, interviul nu a mai fost difuzat, iar înțelegerea de 725.000 de dolari a căzut.

30 este cel de-al patrulea album de studio lansat de Adele, care a ajuns la fanii ei la 19 noiembrie 2021. Inspirat de divorțul ei de Simon Konecki, albumul a fost o muncă de trei ani. 

Discul a beneficiat de promovare intensă, inclusiv în cadrul unui interviu pe care Adele l-a acodat celebrei Oprah, la 14 noiembrie 2021. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies