Adele îi cere divorțul soțului său. Ce decizie a luat vedeta cât privește custodia copilului lor

Adele îi cere divorțul soțului său. Ce decizie a luat vedeta cât privește custodia copilului lor
Citeste mai mult despre: Adele, divort,
Autor: Redactia
Data: 13 Septembrie 2019
Adele divorțează de soțul său, Simon Konecki, după o relație de șapte de  ani. Vedeta a făcu pasul decisiv la șase luni după ce a anunțat separarea de Simon.

Adele a pus capat mariajului cu soțul său, Simon Konecki, declară publicația TNZ. Anunțul a venit șase luni de la separare. Cei doi au avut o relație timp de șapte ani, dintre care trei i-au petrecut ca soț și soție.

Citește și

Adele, în vârstă de 31 de ani, și Simon au un copil împreună, Angelo, în vârstă de șase ani. Referitor la custodia copilului, avocatul artistei a a confirmat că cei doi „s-au înteles să-și crească copilul împreună, cu dragoste”.

Povestea de dragoste a celor doi începe în 2011. Chimia și compatibilitea dintre cei doi au pus lucrurile în mișcare, astfel că după mai puțin de un an de relație a venit pe lume micul Angelo. Cei doi doi au făcut pasul cel mare în 2016, nunta având loc în secret. 

Anul acesta Adele este pregătită să-și lanseze albumul mult așteptat de fani. "Ea este pregătită atât psihic, cât și fizic, să promoveze muzică nouă. Cel mai probabil se va întâmpla mai spre finalul anului”, a declarat pentru People o sursă apropiată lui Adele.

Sursa foto: Getty
Vezi și Profil de celebritate - 
Orlando Bloom spune că este prea bătrân pentru Middle Earth

FULLSCREEN
Adele îi cere divorțul soțului său. Ce decizie a luat vedeta cu privire la custodia copilului lor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies