Adele îi cere divorțul soțului său. Ce decizie a luat vedeta cât privește custodia copilului lor

Adele îi cere divorțul soțului său. Ce decizie a luat vedeta cât privește custodia copilului lor
Citeste mai mult despre: Adele, divort,
Autor: Redactia
Data publicarii: 13 Septembrie 2019
Data actualizare: 13 Septembrie 2019
Adele divorțează de soțul său, Simon Konecki, după o relație de șapte de  ani. Vedeta a făcu pasul decisiv la șase luni după ce a anunțat separarea de Simon.

Adele a pus capat mariajului cu soțul său, Simon Konecki, declară publicația TNZ. Anunțul a venit șase luni de la separare. Cei doi au avut o relație timp de șapte ani, dintre care trei i-au petrecut ca soț și soție.

Adele, în vârstă de 31 de ani, și Simon au un copil împreună, Angelo, în vârstă de șase ani. Referitor la custodia copilului, avocatul artistei a a confirmat că cei doi „s-au înteles să-și crească copilul împreună, cu dragoste”.

Povestea de dragoste a celor doi începe în 2011. Chimia și compatibilitea dintre cei doi au pus lucrurile în mișcare, astfel că după mai puțin de un an de relație a venit pe lume micul Angelo. Cei doi doi au făcut pasul cel mare în 2016, nunta având loc în secret. 

Anul acesta Adele este pregătită să-și lanseze albumul mult așteptat de fani. "Ea este pregătită atât psihic, cât și fizic, să promoveze muzică nouă. Cel mai probabil se va întâmpla mai spre finalul anului”, a declarat pentru People o sursă apropiată lui Adele.

Sursa foto: Getty
Vezi și Profil de celebritate - 
Orlando Bloom spune că este prea bătrân pentru Middle Earth
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies