• PRO TV
  • Adele, in topul nominalizarilor la American Music Awards 2011! VEZI TOATE NOMINALIZARILE

Adele, in topul nominalizarilor la American Music Awards 2011! VEZI TOATE NOMINALIZARILE

<span style="color:#f00;">Adele</span>, in topul nominalizarilor la American Music Awards 2011! <span style="color:#f00;">VEZI TOATE NOMINALIZARILE</span>

Adele conduce anul acesta topul nominalizarilor la American Music Awards, cu patru categorii, printre care se numara "artistul anului" si "cel mai bun album", "21".

Nominalizarile au fost anuntate marti, la Los Angeles. Adele a fost nominalizata si la categoriile "cea mai buna cântareata" si "cel mai bun artist contemporan", informeaza accesshollywood.com.

Taylor Swift, Lady Gaga, Lil Wayne, Katy Perry, Rihanna si The Band Perry au obtinut fiecare câte trei nominalizari. Bruno Mars si Beyonce au fost si ei nominalizati, la câte doua categorii.

Justin Bieber, Bruno Mars si rapperul american Pitbull concureaza pentru titlul de cântaretul preferat, in timp ce Maroon 5, OneRepublic si grupul LMFAO sunt nominalizate la categoria "trupa favorita".

In afara de "21" al cântaretei Adele, la categoria "cel mai bun album" au mai fost nominalizate "Born This Way" (Lady Gaga) si "Loud" (Rihanna).

Lil Wayne, Swift, Perry si Lady Gaga concureaza cu Adele la categoria "artistul anului".

Cea de-a 39-a editie a galei American Music Awards va avea loc pe 20 noiembrie, la Nokia Theatre din Los Angeles.
Gala va fi difuzata live de postul de televiziune ABC.

American Music Awards sunt unele dintre cele mai importante premii din industria muzicala americana, alaturi de Grammy si Billboard Music.

Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni