Adelina le răspunde celor care o critică pentru miile de euro pe care îi dă pe haine: „Muncesc pentru banii mei!"

Adelina le răspunde celor care o critică pentru miile de euro pe care îi dă pe haine: bdquo;Muncesc pentru banii mei!
Citeste mai mult despre: Adelina Pestritu,
Data: 01 Februarie 2019
Adelina Pestrițu le-a răspuns pe blog, indirect, celor care o critică pentru sumele exorbitante pe care le investește în vestimentație și accesorii.

Adelina spune că, din punctul ei de vedere, a devenit mult mai responsabilă de când a devenit mamă. Cu toate astea, scrie ea, nu poate renunța la marile ei pasiuni: pantofii, rochiile și parfumurile. 

„Ca orice om, muncesc pentru banii pe care îi caștig și de când am devenit mamă sunt parcă și mai responsabilă decât înainte. Și este cât se poate de firesc. Reducerile sunt cele care mă salvează și mă ajută să împac și “capra și varza”. Altele sunt prioritățile acum. Și totuși, trebuie să recunosc că cea mai mare pasiune a mea rămân pantofii, urmați de rochii și parfumuri. Aș cumpăra în neștire și de cele mai multe ori, atunci când vreau să ies din casă parcă tot nu găsesc ce-mi doresc în dressing-ul meu. Sunt absolut convinsă că și vouă vi se întâmplă asta. Așa suntem noi, femeile. Întotdeauna vom vedea lucruri noi, frumoase și desigur, le vom considera o necesitate în dulapurile noastre veșnic încărcate cu de toate.

[...] A cumpăra online mi se pare util, confortabil, sigur și de cele mai multe ori extrem de distractiv, nu degeaba shopping-ul este considerat ca fiind terapie pentru suflet. Pentru mine reprezintă o metodă minunată de relaxare și deconectare de la toate grijile și rutina vieții cotidiene. Femeile sunt și vor reprezenta mult timp de aici înainte puterea supremă de cumpărare pe orice piață de pe Mapamond. Noi găsim util orice obiect, orice model de pantofi, rochie, geacă, geantă, obiecte decorative sau de make-up. Tocmai din acest motiv, solid de altfel, brandurile aleg să comercializeze mai multe lucruri pentru femei decât pentru categoria masculină.", a scris Adelina pe blogul personal.

Vezi și: 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO