Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, mesaj special de la Michael Bolton la nuntă. Ce le-a transmis cântărețul 

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, mesaj special de la Michael Bolton la nuntă. Ce le-a transmis cântărețul
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 21 Iulie 2019
Data actualizare: 22 Iulie 2019
Adelina Pestrițiu și soțul ei, Virgil Șteblea, au avut parte de o nuntă ca în povești. Peste 200 de invitați le-au fost alături în ziua cea mare, ba mai mult decât atât, mirii au avut parte de o surpriză inedită din partea cântărețului Michael Bolton. 

Seara de petrecere a început cu cei doi miri, Adelina și Virgil, desprinși parcă din povești. Cea de-a doua rochie, la care s-a lucrat manual timp de o lună pentru aplicarea miilor de cristale naturale, a atras toate privirile, Adelina fiind în centrul atenției tot timpul. Nici Virgil nu s-a lăsat mai prejos, optând pentru un costum pe care s-au aplicat manual, tocmai în India, peste 30 de modele de accesorii diferite

Citește și: Cum arată verighetele alese de Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea. Bijuteriile sunt cu adevărat prețioase

Valsul care a deschis petrecerea a fost pe o piesă a celebrului Michael Bolton, care le-a și făcut personal o urare video  difuzată la nuntă, urare care a emoționat pe toată lumea: "Vă salut, Adelina și Virgil. Felicitări, casa de piatră! Imi pare rău că nu pot fi alături de voi să sărbătorim, dar vă doresc o nuntă minunată și o viață  extraordinară împreună".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

 

Momentele artistice ale serii susținute de Cvartetul Anima, Mahala Rai Banda, Maria Dragomiroiu, Formația Pindu, Elena Gheorghe au fost prezentate în versuri și glume de către inconfundabilii Flick și Popescu. 

ALBUM FOTO MAI JOS 

Sala în care s-a defășurat evenimentul a fost  amenajată cu palmieri și orhidee, având  iz exotic datorită lumânărilor și cadourilor parfumate pe care mirii le-au dăruit invitaților: “Am vrut să ne așteptăm invitații cu cadouri parfumat. Am ales să facem cadouri personalizate nașilor noștri, cavalerilor lui Virgil, domnișoarelor de onoare, dar și tuturor invitaților care ne-au trecut pragul. Am fost foarte entuziasmată să simt mirosul meu preferat în sala de nuntă unde am petrecut alături de fiica și soțul meu în cinstea iubirii.

Printre vedetele prezente la nuntă s-au numărat: Cristina Siscanu și Mădălin Ionescu, Amna, Mihaela și Mircea Geoană, Simona Patruleasa, Oana Roman, Adrian Perjovschi, Raluca Bădulescu, Vica Blochina, Sandra Izbașa, Paula Millea. 

Vezi mai multe imagini în galeria de mai jos:

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies