Adelina Pestrițu, nominalizată la E! People Choice Awards 2019 din Statele Unite

Adelina Pestrițu, nominalizată la E! People Choice Awards 2019 din Statele Unite
Citeste mai mult despre: Adelina Pestritu, People’s Choice Awards,
Data publicarii: 08 Octombrie 2019
Data actualizare: 08 Octombrie 2019
E! a nominalizat-o pe Adelina Pestrițu pentru “Best Romanian Influencer 2019” în primul an în care această categorie a fost introdusă în cadrul celebrelor premii. 3 semifinaliști din cei 8 români nominalizați vor putea ajunge la gala din Statele Unite pentru a reprezenta online-ul românesc. 

Adelina Pestrițu, antreprenor în online, fondator www.edamagazine.ro și www.byeda.ro, cu o comunitate totală de aproape 3 milioane pe social media este nominalizată la categoria Best Romanian Influencer la premiile internaționale E! People Choice Awards 2019 și poate fi votată aici: https://pca.eonline.com/

Citește și: Adelina Pestrițu, cadou impresionant pentru fetița ei. "La un an a primit primul ei bolid. La fel ca al părinților"

Fanii divertismentului din întreaga lume au de votat pentru 43 de categorii reprezentând filme, TV, muzica și pop-culture. Printre cei nominalizați anul acesta la gala din 10 noiembrie, din America, se număra Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Miley Cyrus, Camila Cabello, Pink, Cardi B, Ed Sheeran, Drake, Shawn Mendes, Travis Scott, Khalid, Lil Nas X sau producții precum 'The Lion King,' 'Spider-Man: Far From Home,' 'Stranger Things,' 'The Walking Dead,' 'Riverdale'. 

Social media mi-a schimbat viața, de fapt, dacă stau să mă gândesc, este o mare parte din viața mea. Am creat canalele mele de socializare acum aproape 10 ani, pe când foarte puțini din țara noastră știau cât de puternice sunt ca impact și, mai ales, câtă muncă și dedicare implica ele. Eu am învățat pe parcurs experimentând, postând mereu, exprimându-mi opiniile și preferințele, jucându-mă, permițănd ca ochiul online-ului să pătrundă în cele mai importante aspecte ale vieții mele. 

Este greu să creezi o comunitate online ți este o permanentî preocupare să o menții cu postări interesante și autentice. Este un job full time pentru mine, oră de oră din viața mea sunt pregătită să comunic cu lumea pe canalele mele, mi se pare esențial să o fac și de cele mai multe ori aici trăiesc, alături de cei care-mi sunt alături pe Instagram, Facebook sau pe site-urile mele. Ei mă văd așa cum sunt eu, machiată, nemachiată, în rochii de gală sau în haine de casă, în zile bune sau în zile rele, în situații fericite sau în perioade dramatice. Mi se întâmplă des să realizez că alături de mine, la masă, acasă, la evenimente, prezentări, shooting-uri sau proiecte sunt eu împreună cu milioanele de oameni din online prin toate live-urile pe care le fac, pentru că le permit tuturor accesul la viața și universul meu cu bucurie și recunoștință”, povestește Adelina Pestrițu aventura zilnică pe canalele ei de socializare. 

Gala E! People Choice Awards se desfășoară anual din anul 1975, iar anul acesta, în 2019, va avea loc pe 10 noiembrie, la Los Angeles. 

Cei care apreciază activitatea din online a Adelinei Pestrițu o pot vota la celebrele premii aici: https://pca.eonline.com/
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies