Adelina Pestrițu, reacție față de comentariile răutăcioase din social media

Adelina Pestrițu, reacție față de comentariile răutăcioase din social media
Data: 16 Octombrie 2019
Adelina Pestrițu este o femeie de succes care pune accentul pe imagine și care are o comunitate de aproape 3 milioane de urmăritori pe social media.

Recent, Adelina a făcut o declarație pentru revista Elle în care este foarte înverșunată de presiunea care este prezentă pe paginile personale de socializare.

"Ar fi exagerat din partea mea să pretind oamenilor să mă iubească. Indiferent că eu consider că fac lucrurile așa cum trebuie, ca la carte, oamenii evident că au păreri împărțite. Bineînțeles că, în proporție de 70 la sută, sunt oameni care mă plac, oameni care mă urmăresc în fiecare zi și cei care sunt în comunitatea mea nu sunt pentru a mă critica sau pentru a mă certa pentru lucrurile pe care le fac"
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on


VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Citește și Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre nunta anului. Ce destinație a ales pentru luna de miere

Adelina este în permanență în legătură cu fanii ei pe rețelele de socializare și este deschisă și criticilor care i se aduc constant, dar cu toate acestea încearcă să-și mențină starea pozitivă.

"Ei mă văd așa cum sunt eu, machiată, nemachiată, în rochii de gală sau în haine de casă, în zile bune sau în zile rele, în situații fericite sau în perioade dramatice. Mi se întâmplă des să realizez că alături de mine, la masă, acasă, la evenimente, prezentări, shooting-uri sau proiecte sunt eu împreună cu milioanele de oameni din online prin toate live-urile pe care le fac, pentru că le permit tuturor accesul la viața și universul meu cu bucurie și recunoștință"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

Cu o comunitate de aproape 3 milioane de urmăritori, Adelina face față cu brio tensiunilor care apar în fiecare zi din partea lor.

După ce a ieșit din domeniul televiziunii, Adelina a început să lucreze la imaginea ei ca influencer, obținând un număr impresionant de urmăritori. 

În cadrul emisiunii online a Cristinei Șișcanu, Adelina a vorbit despre cât de greu este să ai o imagine cât mai perfectă pentru a colabora cu marile branduri din România. 

"Practic, ăsta este jobul meu. Dacă nu arăt ca scoasă din cutie, s-ar putea ca mâine brandurile să nu mă mai caute să le reprezint. Pentru că ceea ce vând eu acum - imagine - dacă nu este curată, nu este atent analizată și întreținută... îți dai seama că se pierde treaba. Trebuie să investești în imaginea ta și cheltuielile sunt foarte mari"

Sursa Foto:  Instagram

Vezi si Adelina Pestrițu, povestiri din vacanță. Cum și-a petrecut luna de miere
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO