O sa ai o surpriza. Cum se danseaza adevaratul "Harlem Shake": VIDEO

O sa ai o surpriza. Cum se danseaza adevaratul  Harlem Shake : VIDEO
Citeste mai mult despre: Harlem Shake,
Data: 27 Februarie 2013
Toata lumea de pe internet stie ce este Harlem Shake. Noul stil de dans s-a raspandit in intreaga lume, generand peste 60.000 de videoclipuri pe Youtube, dintre care mai bine de 1.000 in Romania.

Cea mai populara varianta de Harlem Shake este cea in care un grup de oameni se strange intr-un loc si  incepe sa danseze haotic. Intr-un clip de 30 de secunde, o persoana care poarta de obicei o masca bizara sau un costum este filmata cum danseaza. Cand linia basului scade, toata lumea pare sa o ia razna dansand haotic pe melodie.

Citește și

 

Harlem Shake este un stil de hip-hop, inventat in vestitul cartier Harlem, din New York, dar si numele unei piese produse de Baauer. Nebunia din ultimele saptamani nu are nicio legatura, insa, cu adevaratul stil de dans Harlem Shake.

 

Intrebati ce parere au despre acest fenomen,  locuitorii din cartierul Harlem, New York, au raspuns in cor ca “Harlem Shake”, asa cum a fost preluat de zeci de mii de tineri din intreaga lume este o rusine, o jignire, un simplu  pretext pentru a te comporta stupid timp de 30 de secunde.
 

Unii s-au apucat deja sa incerce sa repare raul facut si promoveaza Harlem Shake in varianta originala. Dupa cum se poate observa in clipul de mai jos, adevaratul “Harlem Shake” e un stil de dans mult mai complicat si greu de dus pana la capat.

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies