Adevarul despre extraterestrul de 15 centimetri. Rezultatul surprinzator al testului ADN, dezvaluit intr-un documentar

Adevarul despre extraterestrul de 15 centimetri. Rezultatul surprinzator al testului ADN, dezvaluit intr-un documentar
Citeste mai mult despre: extraterestru, Chile, documentarul Sirius, OZN,
Data publicarii: 26 Aprilie 2013
Data actualizare: 26 Aprilie 2013
Studiul ramasitelelor mumificate ale celui ce parea un mic extraterestru venit din spatiu l-a transformat pe “Sirius” in documentarul cel mai asteptat de catre persoanele care cred in OZN-uri si extraterestri.

Rezultatul testului ADN efectuat asupra creaturii respective, descoperite acum 10 ani in desertul Atacama din Chile, nu a fost, insa, pe masura asteptarilor. 


In clipurile de promovare, realizatorii documentarului declarau ca ADN-ul micutei creaturi bizare nu putea fi clasificat din punct de vedere medical. 

In schimb, documentarul Sirius, care a avut premiera lunea trecuta la Hollywood, prezinta declaratiile unui cercetator care spulbera misterul si conchide ca “extraterestrul de 15 centimetri” este, de fapt, o faptura umana.

 

Pot afirma cu siguranta ca ramasitele nu apartin unei maimute, ADN-ul sau e mult mai apropiat de cel uman decat de cel al cimpanzeilor. Se pare ca a trait pana la 6 sau 8 ani. In mod evident, respira, manca, avea metabolism. Se pune intrebarea <dar cat de mare/mic era cand s-a nascut?>”, sustine Garry Nolan, specialist in biologia celulelor stem la Scoala de Medicina din cadrul Universitatii Stanford, California.

Cu tehnicile pe care le-am folosit, am putut afla, cu certitudine, ca acest corp a apartinut unei fiinte umane”, explica savantul in documentar.

 

Documentarul “Sirius” se concentreaza pe ramasitele unui mic umanoid, poreclit Ata, descoperit in desertul Atacama din Chile, acum 10 ani.

Sursa: huffingtonpost.com
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies