Adevarul despre moartea lui Avicii

Adevarul despre moartea lui Avicii
Citeste mai mult despre: Avicii, deces, familie,
Data: 27 Aprilie 2018
Detaliile despre moartea DJ-ul Avicii au fost facute publice. 

Dj-ul suedez, al carui nume real a fost Tim Bergling si care a castigat faima internationala pentru melodiile Hey Brother, The nights si You Make Me, a fost gasit mort in Muscat, Oman, pe 20 aprilie. Familia lui a confirmat ca Avicii si-ar fi luat viata. 

Avicii avea 28 de ani cand moartea lui a fost anuntata de catre cei care il reprezentau. 

Familia lui a lansat o declaratie astazi, zicand:"Iubitul nostru Tim a fost un cautator, un suflet fragil si artistic, cautand raspunsuri pentru intrebarile existentiale. Un perfectionist care a calatorit si a muncit din greu intr-un ritm care a dus la un stres extrem. Cand s-a oprit din a mai performa in turnee, el a vrut sa isi gaseasca un echilibru in viata, sa fie fericit si sa faca ceea ce iubeste cel mai mult, muzica. El s-a chinuit mult cu gandurile despre viata, fericire si intelegere. Nu a putut merge mai departe." 

Declaratia a continuat:"A vrut sa isi gaseasca linistea. Tim nu era facut pentru afacerile in care s-a gasit. A fost un barbat sensibil care isi iubea fanii, dar nu suporta sa fie in lumina reflectoarelor. Tim, mereu vei fi iubit, iar muzica ta va ramane mereu in viata. Te iubim. Familia ta." 

FULLSCREEN
Adevarul despre moartea lui Avicii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO