Adina Galupa, complet transformata la 9 ani de la terminarea serialului - fenomen "Inima de tigan". Cum arata ACUM 

Adina Galupa, complet transformata la 9 ani de la terminarea serialului - fenomen  Inima de tigan . Cum arata ACUM
Data: 05 August 2016
Adina Galupa si Alexandru Papadopol, doi actori care au dat viata unor personaje din cele mai indragite seriale romanesti au fost aseara prezenti la avanpremiera filmului "CARTEA JUNGLEI", alaturi de alte nume mari din diferite domenii de activitate.

Adina Galupa si-a descoperit pasiunea pentru actorie , iar primul rol pe care l-a jucat a fost in telefilmul "Visuri otravite", alaturi de Maia Morgenstern si Serban Ionescu.

Actrita a intrat imediat in inimile fanilor dupa ce a aparut in serialul - fenomen "Inima de tigan" si a dat unui personaj rebele, "Fefe", o tanara studenta la Jurnalism. 

Fefe era rebela familiei si o nonconformista declarata, care nu putea suporta severitatea tatalui ei si facea tot ce putea pentru a sfida pe toata lumea. Cu un look excentric, ea a facut senzatie printre telespectatori si si-a creat un fan club considerabil.


Din look-ul usor de atunci nu a mai ramas nimic insa, drept dovada in aceasta imagine. Adina Galupa are o silueta demna de admirat, pe care si-a castigat-o cu multa ambitie si pe care o mentine prin sport si o alimentatie echilibrata.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO