Adio Moș Crăciun cu burtă! Fashion Santa e Moșul pe care îl așteaptă mai mult mămicile decât copiii

Adio Moș Crăciun cu burtă! Fashion Santa e Moșul pe care îl așteaptă mai mult mămicile decât copiii
Citeste mai mult despre: Mos Craciun, Fashion Santa,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 24 Decembrie 2021
Data actualizare: 26 Decembrie 2021
Moș Crăciun a ținut dietă, și-a făcut abonament la sala de fitness și și-a luat și un stilist personal :) Doar așa s-ar explica transformarea spectaculoasă a Moșului :) Lăsând gluma la o parte, de 7 ani există un altfel de Moș pe piață :)  Este vorba de…. Fashion Santa! 

Au trecut 7 ani de când Fashion Santa a apărut în viața noastră! De atunci nu numai copiii îl așteaptă cu emoție pe Moș, ci și mămicile :) 

Paul Mason este un model canadian în vârstă de 57 de ani, care de câțiva ani face senzație pe rețelele de socializare cu look-ul său cool. Acesta a intrat în pielea lui Moș Crăciun, însă cu un vibe personal – super fit, bine îmbrăcat și după o vizită la Barber Shop. 

Mason a povestit într-un interviu că și-a lăsat barba să crească după ce mama sa a fost diagnosticată cu cancer și a murit. “Era în 2008. Am suferit mult și ăla a fost momentul în care am încetat să mă mai rad. Apoi nu m-a deranjat atât de tare noul look și, având nevoie de bani, mi-a venit ideea să îl “inventez” pe Fashion Santa (Moș Crăciun fashionist). Am făcut o prezentare și am trimis-o la mai multe branduri”, a povestit Mason, care a debutat în lumea modellingului în 1983.

Cum e din nou acea perioada magică a anului, Fashion Santa și-a intrat din nou în rol, cu imagini la fel de hot că de fiecare data. Îmbrăcat într-un outfit festiv, acesta face senzație într-un pictorial pe străzile din New York.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!