Adolf Hitler in fotografii color rare! FOTO

Adolf Hitler in fotografii color rare! FOTO
Citeste mai mult despre: Adolf Hitler, fotografii color,
Data publicarii: 15 Septembrie 2011
Data actualizare: 15 Septembrie 2011
Fotografii color cu Adolf Hitler, foarte rare, realizate intre 1932 si 1935, care ofera noi si fascinante imagini ale dictatorului inainte ca acesta sa stârneasca un razboi mondial, vor fi scoase la licitatie saptamâna viitoare, la Londra.

Una dintre fotografiile din aceasta colectie este realizata in timpul unei vizite facute de Hitler in Bavaria, in 1932, unde a primit onorul de la o garda militara din cadrul Sturm Abteilung (Camasile Brune). Steaguri cu zvastica se pot vedea fluturând in timp ce Hitler este saluta, informeaza express.co.uk.

Hitler poate fi vazut primind un buchet de flori de la o tânara blonda cu codite impletite si fata zâmbitoare, iar subordonatii lui se uita la el cu o adoratie nervoasa.

Intr-o alta fotografie, Hitler, intr-un costum albastru, cu mâinile bagate in buzunare, sta alaturi de patru membri ai unei unitati de vânatoare. Imaginea a avut rolul de a-l prezenta pe Hitler ca pe un om al poporului, insa costumul lui formal arata ciudat lânga costumele de vânatoare ale celor de lânga el, al caror aspect este "stricat" doar de banderola cu zvastica purtata pe mâna.

Fotografiile, realizate intre 1932 si 1935, sunt incluse in trei volume de cartonase ilustrate din pachete de tigari, care vor fi scoase la licitatie de casa Dreweatts, la Londra, marti. Alaturi de aceste imagini apar si fotografii alb/negru, insolite, ale lui Hitler. Intr-una din aceste imagini, Hitler apare citind intr-un avion.

Fotograful oficial al lui Hitler a dezvaluit ca dictatorul a strâns o adevarata avere din drepturile de autor asupra imaginii sale (pe cartonase din pachete de tigari, carti postale, timbre etc).

Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies