Alexandrov, în Costa Rica pentru a petrece Ziua Îndrăgostiților cu Udrea. El a publicat și o fotografie pentru fanii români

Alexandrov, în Costa Rica pentru a petrece Ziua Îndrăgostiților cu Udrea. El a publicat și o fotografie pentru fanii români
Citeste mai mult despre: Elena Udrea, adrian alexandrov,
Autor: Redactia
Data publicarii: 11 Februarie 2019
Data actualizare: 15 Februarie 2019
Fostul ministru Elena Udrea și Adrian Alexandrov au petrecut Ziua Îndrăgostiților împreună, departe de ochii curioșilor din România.

Elena Udrea nu a fost singură de Ziua Îndrăgostiților. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, a zburat în Costa Rica pentru a sărbători împreună. 

El a și publicat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de iubita sa, dar și de fetița lor, Eva Maria, care a împlinit recent 5 luni. 

Elena Udrea a fost eliberată de Crăciun din închisoarea din Costa Rica, acolo unde a împărțit celula cu fosta şefă a DIICOT, Alina Bica.

„Moș Crăciun a venit mai devreme pentru noi!", scria atunci Alexandrov pe contul său de Facebook.

Udrea a fost pusă în libertate după ce justiţia din România a anulat cererea de extrădare, în condiţiile în care executarea pedepsei i-a fost suspendată în baza deciziei CCR prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanţa supremă a fost declarată nelegală.

Cum lua Udrea lua șpăgi de 900.000 de euro 

Recent, Gheorghe Nastasia, fost secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, a descris modul în care Elena Udrea lua șpagă chiar în biroul din Ministerul Dezvoltării. 

Potrivit lui Nastasia, omul de afaceri Adrian Ardean i-ar fi dat această sumă fostului ministru în 6 octombrie 2011 și reprezenta comisionul de 10% care îi era destinat ministrului pentru deblocarea unor plăți restante. 

Vezi și: 

Nastasia a mai spus că suma i-a fost înmânată Elenei Udrea în bancnote de 500 de euro. 

Potrivit sentinței Înaltei Curți, fostul ministru va trebui să le restituie lui Adrian Gardean și Corin Boian (n.r. partenerul de afaceri al lui Gardean) cei 900.000 de euro.

Udrea a negat acestea acuzații.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies