Adriana Antoni, adevărul despre nunta lui Florin Salam! Ce au făcut mirii, în fața tuturor: „Am văzut asta”

Adriana Antoni, adevărul despre nunta lui Florin Salam! Ce au făcut mirii, în fața tuturor: Am văzut asta
Citeste mai mult despre: Florin Salam, adriana antoni, Roxana Dobre,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Iunie 2022
Data actualizare: 18 Iunie 2022
Pe 1 iunie, Florin Salam s-a căsătorit cu Roxana Dobre, iar petrecerea de nuntă a avut loc într-un local de la malul mării.

Chiar dacă a trecut ceva timp de la eveniment, informațiile despre nuntă continuă să apară în presă, invitații fiind cei care oferă detalii. Invitată la un post de știri, Adriana Antoni, care a cântat la nunta lui Florin Salam, a dezvăluit ce a văzut pe fața mirilor în timpul petrecerii.

„Eu una am văzut doi oameni care se iubesc foarte mult. Am văzut asta în gesturile lor, mai ales atunci când le-am cântat despre iubire, când le-am cântat câteva melodii de dragoste. Am văzut de-a adevăratelea doi oameni care se iubesc. Aşa o atmosferă frumoasă a fost, într-o locaţie superbă şi de cât de grandioasă şi frumoasă a fost locaţia, pe atât de intimă şi frumoasă a fost atmosfera. Eu am fost invitată la nuntă, dar nu puteam să nu le cânt. Roxana mi-a spus: «Vreau să îmi cânţi melodiile alea de dragoste, de iubire, pe care amândoi le îndrăgim». Eu ştiu deja ce îi place lui Florin din repertoriul meu şi Roxana a venit şi mi-a spus: «După ce îmi cânţi câteva melodii de dragoste, vreau melodiile alea ale tale săltăreţe, de petrecere». Au venit cu toţii la dans, au dansat. I-am mai văzut de multe ori împreună, dar în această seara a fost ceva extraordinar”, a spus Adriana Antoni.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!