Adriela Morar si Edi Stancu asteapta un copil in "Doctori de mame"

Adriela Morar si Edi Stancu asteapta un copil in Doctori de mame
Data: 05 Noiembrie 2008
Adriela Morar si Edi Stancu formeaza pentru prima data un cuplu si asteapta un copil in episodul difuzat ACASA, duminica, 9 noiembrie, de la orele 19:30, din serialul \"Doctori de mame\".

Adriela Morar este cunoscuta telespectatorilor pentru participarea sa la "Dansez pentru tine", iar in prezent poate fi urmarita in comedia romantica "Ingerasii". Cum rolul din serialul “Doctori de mame” a fost primul ei contact cu actoria, Adriela marturiseste ca ii este foarte drag. Vedeta o interpreteaza pe Carmen, o dansatoare profesionista care asteapta un copil.

"Doctori de mame" este un proiect foarte important pentru mine deoarece mi-a adus primul meu rol si spun asta pentru ca am filmat aici inainte de a incepe lucrul la "Ingerasii". Cu toate ca eram obisnuita cu prezenta camerelor de luat vederi, la filmarile pentru acest episod lucrurile au fost total diferite. A trebuit sa ma concentrez si sa-mi ascund emotiile ca sa pot scoate in evidenta trairile personajului meu”, a declarat Adriela.

 

Serialul "Doctori de mame" a reprezentat debutul in actorie si pentru Edi Stancu. Acesta spune ca primul sau rol l-a amuzat si emotionat in egala masura: "Am avut mari emotii, in special la secventele in care am jucat alaturi de Constantin Cotimanis, dar curand aceste emotii s-au transformat intr-o stare de spirit foarte buna si am reusit sa intru in pielea personajului. M-am bucurat ca am lucrat alaturi de actori profesionisti si am incercat sa invat cat mai multe de la ei", a marturisit Edi.

Intamplarile prin care trec persoanajele Adrielei Morar si ale lui Edi Stancu pot fi urmarite in episodul din "Doctori de mame", difuzat duminica, 9 noiembrie, de la orele 19:30, ACASA.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO