Adriela Morar si Piticu – vacanta de vis la Barcelona

Adriela Morar si Piticu – vacanta de vis la Barcelona
Data: 08 Iulie 2009
Adriela Morar, actrita care o interpreteaza pe Doina in comedia romantica ’\'Ingerasii\", difuzata ACASA, a petrecut cateva zile de relaxare in Barcelona.

 Impreuna cu iubitul ei, Piticu de la trupa Simplu, pe care l-a cunoscut pe platourile de la “Dansez pentru tine”, Adriela a vizitat locurile care poarta amprenta celebrului Gaudi: “Primul obiectiv a fost Sagrada Familia, unde eu si Ionut am ramas profund impresionati. Pentru mine a fost prima intalnire cu Barcelona, iar operele lui Gaudi m-au lasat fara cuvinte. M-am indragostit de oras si mi-am promis ca o sa revin. Am mers apoi in parcul Guell, am vazut casa Batllo si, cu fiecare obiectiv vizitat, admiratia mea pentru Gaudi a crescut. Ca sa vedem intregul oras ne-am inchiriat  biciclete si ne-am plimbat prin toate cartierele Barcelonei” spune Adriela.

Vizita in orasul lui Gaudi a reprezentat pentru Adriela si o intilnire emotionanta cu parintii: “Mama si tata sunt plecati in Spania de ceva timp si eu am vrut sa le fac o surpriza. Asa ca le-am zis ca le-am trimis un pachet printr-o prietena cu care se vor intilni intr-un anume loc. Odata ajunsa la statuia lui Columb din portul Vell, i-am vazut, impacientati, cum se intrebau prin semne cum arata prietena mea. Cind am ajuns linga ei si m-au vazut am inceput sa plingem toti. Ne-am facut poze, ne-am plimbat, m-am bucurat sa ii am aproape”, isi aminteste emotionata interpreta Doinei din ’’Ingerasii”.


 

FULLSCREEN
Adriela Morar si Piticu – vacanta de vis la Barcelona
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO