Afaceri cu multe zerouri. In cat timp au facut Bill Gates si fondatorii Google primul miliard de dolari GALERIE FOTO

Afaceri cu multe zerouri. In cat timp au facut Bill Gates si fondatorii Google primul miliard de dolari GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: Google, Bill Gates, dolari, incont.ro,
Data publicarii: 16 Iulie 2011
Data actualizare: 16 Iulie 2011
Multi dintre miliardarii lumii au muncit ani buni pentru a-si cladi un intreg imperiu. Iar banii nu au curs de la inceput, in unele cazuri a fost nevoie de 25 de ani pentru a aduna o avere mai mare de un miliard de dolari, scrie Forbes.

Recordul ii apartine lui Jay Walker de la Priceline care, in doar un an de la fondarea companiei, a reusit sa stranga o avere de peste un miliard de dolari. Primul loc ii apartinea pana atunci lui Gary Winnick de la Global Crossing, care a castigat mai mult de un miliard de dolari in 18 luni, insa a i-a pierdut la fel de usor din cauza crizei financiare. Afaceri pornite in familie si dezvoltate din generatie in generatie.

Top 10 businessuri colosale  Business-urile in care pompeaza capital se transforma in aur. Cine este considerat masina de facut bani a Hollywood-ului Lucrurile nu au fost intotdeauna atat de usoare pentru miliardari lumii de azi. John Rockefeller a avut nevoie de 25 de ani pentru a-si castiga primul miliard de dolari, iar de aici lucrurile au mers doar spre mai bine. Provenind dintr-o familie saraca, el a ajuns sa fie considerat la varsta de 74 de ani cel mai bogat om al tuturor timpurilor.

Warren Buffett si Steve Jobs au avut nevoie de 19 ani pentru a aduna primul miliard. Iar fondatorul companiei Dell - Michael Dell - de 12 ani, la fel ca Bill Gates. Acesta din urma, cat si  Buffet, sustin la unison, ca secretul business-urilor lor il constituie sustenabilitatea, iar durabilitatea unei afaceri consta in crearea unei culturi organizationale.

Bill Gates a fost timp de ani buni cel mai bogat om din lume, insa a fost detronat de Carlos Slim. Multi analisti comenteaza faptul ca acesta ar fi detinut in continuare aceasta titulatura, daca nu si-ar fi donat o mare parte din avere. In ultimii doi ani, Slim a reusit sa se mentina pe primul loc in Topul Forbes al miliardarilor lumii din 2011, averea acestuia fiind estimata de publicatia americana la 74 miliarde de dolari.

Intra pe www.incont.ro si citeste continuarea!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!