Afecțiunea rară de care suferă soția lui Will Smith: “La momentul asta nu îmi mai rămâne decât să râd”

Afecțiunea rară de care suferă soția lui Will Smith: La momentul asta nu îmi mai rămâne decât să râd
Citeste mai mult despre: Jada Pinkett Smith, alopecie,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 29 Decembrie 2021
Data actualizare: 29 Decembrie 2021
Soția lui Will Smith, Jada Pinkett, suferă de trei ani de alopecie. Aceasta se confruntă cu căderea masivă a părului și și-a dat seama că nu are prea multe soluții. 

Jada Pinkett Smith nu a ascuns niciodată faptul că îi cade parul, dimpotrivă, le-a făcut confesiuni fanilor. De ceva vreme, actrița s-a ras în cap și încearcă să se obișnuiască cu noua sa înfățișare. Care nu îi displace deloc :)

În vârstă de 50 de ani, Jada a postat un clip pe Instagram și le-a arătat fanilor un loc în care părul nu îi mai crește deloc. “La momentul asta nu îmi mai rămâne decât să râd”, a spus Jada, care face haz de necaz.

“Știți că sufăr de alopecie… Dintr-o dată, din senin, mi-a apărut dunga asta pe scalp. O să îmi pun niște ștrasuri acolo și o să îmi fac o coroniță”, a glumit actrița. 

Jada Pinkett Smith nu este singura vedetă care suferă de alopecie. Vedeta britanică de reality show ZaraLena Jackson a trăit drama vieții ei în urmă cu doi ani, când într-o lună și jumătate și-a pierdut tot părul de pe corp. Aceasta a observat cum îi cad smocuri întregi de păr din cap. În scurt timp, i-au dispărut și genele și sprâncenele. Toată experiența a fost o adevărată “tortură” și, de atunci, încearcă să găsească o soluție pentru a-i crește din nou părul. Tânăra în vârstă de 29 de ani a fost supusă mai multor tratamente, printre care și un implant de păr. 

“Să îți pierzi tot părul, mai ales la vârsta asta, te face să te simți ca o căprioară în bătaia puștii. Și nu doar părul din cap, ci și genele și sprâncenele -  toate astea m-au făcut să arat că un om bolnav. Este devastator. Nu am primit nicio explicație, țipam după ajutor și nimeni nu mă auzea”, a spus ZaraLena.
 

Ne vedem în... ianuarie? Da, în ianuarie! The Wrong Podcast cu Alex Bogdan, în curând pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!