Afecțiunea rară de care suferă soția lui Will Smith: “La momentul asta nu îmi mai rămâne decât să râd”

Afecțiunea rară de care suferă soția lui Will Smith: La momentul asta nu îmi mai rămâne decât să râd
Citeste mai mult despre: Jada Pinkett Smith, alopecie,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 29 Decembrie 2021
Data actualizare: 29 Decembrie 2021
Soția lui Will Smith, Jada Pinkett, suferă de trei ani de alopecie. Aceasta se confruntă cu căderea masivă a părului și și-a dat seama că nu are prea multe soluții. 

Jada Pinkett Smith nu a ascuns niciodată faptul că îi cade parul, dimpotrivă, le-a făcut confesiuni fanilor. De ceva vreme, actrița s-a ras în cap și încearcă să se obișnuiască cu noua sa înfățișare. Care nu îi displace deloc :)

În vârstă de 50 de ani, Jada a postat un clip pe Instagram și le-a arătat fanilor un loc în care părul nu îi mai crește deloc. “La momentul asta nu îmi mai rămâne decât să râd”, a spus Jada, care face haz de necaz.

“Știți că sufăr de alopecie… Dintr-o dată, din senin, mi-a apărut dunga asta pe scalp. O să îmi pun niște ștrasuri acolo și o să îmi fac o coroniță”, a glumit actrița. 

Jada Pinkett Smith nu este singura vedetă care suferă de alopecie. Vedeta britanică de reality show ZaraLena Jackson a trăit drama vieții ei în urmă cu doi ani, când într-o lună și jumătate și-a pierdut tot părul de pe corp. Aceasta a observat cum îi cad smocuri întregi de păr din cap. În scurt timp, i-au dispărut și genele și sprâncenele. Toată experiența a fost o adevărată “tortură” și, de atunci, încearcă să găsească o soluție pentru a-i crește din nou părul. Tânăra în vârstă de 29 de ani a fost supusă mai multor tratamente, printre care și un implant de păr. 

“Să îți pierzi tot părul, mai ales la vârsta asta, te face să te simți ca o căprioară în bătaia puștii. Și nu doar părul din cap, ci și genele și sprâncenele -  toate astea m-au făcut să arat că un om bolnav. Este devastator. Nu am primit nicio explicație, țipam după ajutor și nimeni nu mă auzea”, a spus ZaraLena.
 

Ne vedem în... ianuarie? Da, în ianuarie! The Wrong Podcast cu Alex Bogdan, în curând pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies